Sushi med tun

30 minutter

Ved blot at skifte revet blomkål ud med ris, sparer du hele 200 kcal. ved at vælge vores udgave, frem for din lokale sushimand.

Sund sushi i forklædning.

Sushi med tun

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 160 g frisk tun
  • 300 g blomkålsbuketter
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 noritangplade
  • 80 g flødeost (evt. Kirk’s)
  • 30 g rød peber
  • 6 g purløg

Sådan gør det:

  • Riv blomkålen på rivejernets største huller.
  • Vend det på panden med olie i 5-7 min. Lad det køle helt af.
  • Skær tunen i fine strimler.
  • Skær rød peber i tynde, lige strimler.
  • Tag en tangplade, og smør flødeost på hele pladen på nær den sidste cm ved toppen. Fordel blomkålen ud over flødeosten, og tryk det fast.
  • Fordel halvdelen af tunstrimlerne samt grønsagerne på tangen, og rul den stramt sammen i en måtte. Lad rullen stå i 10 min., og skær den herefter ud i otte stykker.
  • Læg et stykke tun på hvert stykke.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background