Sushi med tun

30 minutter

Ved blot at skifte revet blomkål ud med ris, sparer du hele 200 kcal. ved at vælge vores udgave, frem for din lokale sushimand.

Sund sushi i forklædning.

Sushi med tun

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 160 g frisk tun
  • 300 g blomkålsbuketter
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 noritangplade
  • 80 g flødeost (evt. Kirk’s)
  • 30 g rød peber
  • 6 g purløg

Sådan gør det:

  • Riv blomkålen på rivejernets største huller.

  • Vend det på panden med olie i 5-7 min. Lad det køle helt af.

  • Skær tunen i fine strimler.

  • Skær rød peber i tynde, lige strimler.

  • Tag en tangplade, og smør flødeost på hele pladen på nær den sidste cm ved toppen. Fordel blomkålen ud over flødeosten, og tryk det fast.

  • Fordel halvdelen af tunstrimlerne samt grønsagerne på tangen, og rul den stramt sammen i en måtte. Lad rullen stå i 10 min., og skær den herefter ud i otte stykker.

  • Læg et stykke tun på hvert stykke.