Sund sushi i forklædning.

Sushi med tun

Ved blot at skifte revet blomkål ud med ris, sparer du hele 200 kcal. ved at vælge vores udgave, frem for din lokale sushimand.

11. juli 2014 af I FORM

1 pers.

80 gram frisk tun
150 gram blomkålsbuketter
1 spsk. olivenolie
1 noritangplade
40 gram flødeost (evt. Kirk’s)
15 gram rød peber
3 gram purløg


Sådan gør du

  • Riv blomkålen på rivejernets største huller.
  • Vend det på panden med olie i 5-7 min. Lad det køle helt af.
  • Skær tunen i fine strimler.
  • Skær rød peber i tynde, lige strimler.
  • Tag en tangplade, og smør flødeost på hele pladen på nær den sidste cm ved toppen. Fordel blomkålen ud over flødeosten, og tryk det fast.
  • Fordel halvdelen af tunstrimlerne samt grønsagerne på tangen, og rul den stramt sammen i en måtte. Lad rullen stå i 10 min., og skær den herefter ud i otte stykker.
  • Læg et stykke tun på hvert stykke.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler