Sushi med tun

30 minutter

Ved blot at skifte revet blomkål ud med ris, sparer du hele 200 kcal. ved at vælge vores udgave, frem for din lokale sushimand.

Sund sushi i forklædning.

Sushi med tun

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 160 g frisk tun
  • 300 g blomkålsbuketter
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 noritangplade
  • 80 g flødeost (evt. Kirk’s)
  • 30 g rød peber
  • 6 g purløg

Sådan gør det:

  • Riv blomkålen på rivejernets største huller.
  • Vend det på panden med olie i 5-7 min. Lad det køle helt af.
  • Skær tunen i fine strimler.
  • Skær rød peber i tynde, lige strimler.
  • Tag en tangplade, og smør flødeost på hele pladen på nær den sidste cm ved toppen. Fordel blomkålen ud over flødeosten, og tryk det fast.
  • Fordel halvdelen af tunstrimlerne samt grønsagerne på tangen, og rul den stramt sammen i en måtte. Lad rullen stå i 10 min., og skær den herefter ud i otte stykker.
  • Læg et stykke tun på hvert stykke.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background