Hotdogs uden brød

Endelig er det blevet sundt at spise pølsemandens hofret, hotdogs. Få opskriften på hotdogs med coleslaw i kålwrap her.

29. juni 2015 af Michelle Kristensen

Glutenfri hotdogs

8 stk.

8 gode pølser – fx Hanegal
½ rødløg

Coleslaw

2 gulerødder
⅛ spidskål
1 håndfuld frisk basilikum

Dressing

1 dl skyr
2 spsk. mayonnaise
2 tsk. dijonsennep
1 knivspids stevia
2 tsk. æblecidereddike
¼ tsk. salt
½ tsk. peber

"Brød"

8 spidskålsblade

 

Sådan laver du hotdogs

    • Rør dressingen sammen.

 

  • Snit grønsagerne i meget fine strimler, og bland dem med dressingen.

 

 

  • Grill pølserne i 6-8 min på grillen.

 

 

  • Læg en pølse i hvert af kålbladene, kom coleslaw på, og top med rå løg.

 

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler