Hotdogs uden brød

Endelig er det blevet sundt at spise pølsemandens hofret, hotdogs. Få opskriften på hotdogs med coleslaw i kålwrap her.

Glutenfri hotdogs

8 stk

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 12 minutter

Tilberedningstid: 8 minutter

Tid i alt: 20 minutter

INGREDIENSER

8 gode pølser – fx Hanegal

½ rødløg

Coleslaw

2 gulerødder

100 g spidskål

1 håndfuld frisk basilikum

Dressing

1 dl skyr

2 spsk. mayonnaise

2 tsk. dijonsennep

1 knsp. stevia

2 tsk. æblecidereddike

¼ tsk. salt

½ tsk. peber

"Brød"

8 spidskålsblade


  • Rør dressingen sammen.

  • Snit grønsagerne i meget fine strimler, og bland dem med dressingen.

  • Grill pølserne i 6-8 min på grillen.

  • Læg en pølse i hvert af kålbladene, kom coleslaw på, og top med rå løg.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en perfekt sund pizza

næringsindhold pr. person

Energi: 158,25 kcal

Protein: 11,1 g

Fedt: 9,75 g

Kulhydrat: 7 g

Kostfibre: 1,75 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: