Hotdogs uden brød

20 minutter
158,25 kcal

Endelig er det blevet sundt at spise pølsemandens hofret, hotdogs. Få opskriften på hotdogs med coleslaw i kålwrap her.

Glutenfri hotdogs

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • 2 gode pølser – fx Hanegal
  • ¼ rødløg

Coleslaw

  • ½ gulerødder
  • 25 g spidskål
  • ¼ håndfuld frisk basilikum

Dressing

  • ¼ dl skyr
  • ½ spsk. mayonnaise
  • ½ tsk. dijonsennep
  • ¼ knsp. stevia
  • ½ tsk. æblecidereddike
  • ¼ tsk. salt
  • ¼ tsk. peber

"Brød"

  • 2 spidskålsblade

Sådan gør du

  • Rør dressingen sammen.
  • Snit grønsagerne i meget fine strimler, og bland dem med dressingen.
  • Grill pølserne i 6-8 min på grillen.
  • Læg en pølse i hvert af kålbladene, kom coleslaw på, og top med rå løg.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en perfekt sund pizza