Slank livret: Pitabrød med fyld

Pitabrødene er proppet med sunde grønsager og kikærter, der erstatter det mer kalorierige kød.

10. juni 2010 af I FORM

Brød

10 g gær
3⁄4 dl vand
60 g speltmel
2 tsk. olivenolie
1 tsk. salt
30 g stærkt hvedemel (mel med højt indhold af gluten)


Fyld

50 g blancheret broccolibuket (eller rå)
50 g gulerod
50 g tomat
50 g rød peber
1 dl mager hummus (brug yoghurt i stedet for olie)
1 håndfuld salatblade


Tilberedning
Rør gæren ud med vand, olie, salt, spelt og til sidst hvedemel. Ælt længe, og lad dejen hæve en time. Rul den ud til 2 cirkler, som hæver 10 minutter og derefter bages i en forvarmet ovn ved 250 grader. Den høje varme skulle gerne lave en luftfyldt “lomme” i pitabrødene.

Fyld de afkølede brød med rensede, snittede og udskårne grønsager, og hæld hummus på som dressing.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: