Slank livret: Grønsagstærte

En tærte, der mætter rigtig godt og længe.

10. februar 2010 af I FORM-redaktionen

Grønsagstærte

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 35 minutter

Tid i alt: 45 minutter

INGREDIENSER

3 plader fillodej (35 g)

200 g hel spinat

100 g porre

20 g lufttørret skinke

1 æg

1 æggehvide

2 spsk. Cultura

20 g revet parmesan

Salt og peber

Tilberedning

Fór en lille tærteform med fillodej.

Damp spinaten, og dræn den godt for vand. Rens porren, og skær den i ringe, der lige blancheres i 2 min. i letsaltet vand. Dryp godt af.

Hak skinken. Bland æg, æggehvide, Cultura, salt og peber, skinke og grønsager.

Kom blandingen i den forede form, og drys med parmesanost. Bag ved 180 grader i 25-30 min., og server den med tomatsalat.

TIPS
Grønsagerne kan skiftes ud med andre grønne grønsager, så på den måde kan du tilpasse opskriften til årstiden.

Næringsindhold pr. person

Energi: 492 kcal

Protein: 36 g

Fedt: 17 g

Kulhydrat: 54 g

Kostfibre: 10 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: