Slank livret: Grønsagstærte

En tærte, der mætter rigtig godt og længe.

10. februar 2010 af I FORM

1 person

3 plader fillodej (35 g)
200 g hel spinat
100 g porre
20 g lufttørret skinke
1 æg
1 æggehvide
2 spsk. Cultura
20 g revet parmesan
Salt og peber


Tilberedning
Fór en lille tærteform med fillodej.

Damp spinaten, og dræn den godt for vand. Rens porren, og skær den i ringe, der lige blancheres i 2 min. i letsaltet vand. Dryp godt af.

Hak skinken. Bland æg, æggehvide, Cultura, salt og peber, skinke og grønsager.

Kom blandingen i den forede form, og drys med parmesanost. Bag ved 180 grader i 25-30 min., og server den med tomatsalat.

TIPS
Grønsagerne kan skiftes ud med andre grønne grønsager, så på den måde kan du tilpasse opskriften til årstiden.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: