Porre-spinattærte med skinke og filodej

45 minutter
492 kcal

En tærte, der mætter rigtig godt og længe.

Porre-spinattærte med skinke og filodej

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 6 plader filodej (35 g)
  • 400 g hel spinat
  • 200 g porre
  • 40 g lufttørret skinke
  • 2 æg
  • 2 æggehvide
  • 4 spsk. Cultura
  • 40 g revet parmesan
  • Salt og peber

Tilberedning

  1. Fór en lille tærteform med filodej.
  1. Damp spinaten, og dræn den godt for vand. Rens porren, og skær den i ringe, der lige blancheres i 2 min. i letsaltet vand. Dryp godt af.
  1. Hak skinken. Bland æg, æggehvide, Cultura, salt og peber, skinke og grønsager.
  1. Kom blandingen i den forede form, og drys med parmesanost. Bag ved 180 grader i 25-30 min., og server den med tomatsalat.

TIPS
Grønsagerne kan skiftes ud med andre grønne grønsager, så på den måde kan du tilpasse opskriften til årstiden.


Newsletter background