Rist cashewnødderne på en tør stegepande.
Skær den ene halvdel af æblet i fine både, og den anden halvdel i fine stave. Dryp det hele med citron.
Gør kålen i stand; fjern midterstrengen, og hak bladene groft. Steg dem på en pande i 2 tsk. olivenolie med chiliflager og fintrevet hvidløg. Kom bønnerne ved. Drys med salt.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Varm 2 tsk. olivenolie op på en pande, kom smørret ved, og lad det bruse op. Brun kødet ved høj varme et par min. på begge sider, og steg videre ved middelvarme, til det er færdigt.
Svits skiverne af æble på en pande i ganske kort tid.
Anret kødet med de friske æblestave ovenpå og brøndkarsen rundt om. Læg kål og bønner ved siden af, og anret de stegte æbleskiver og nødder ovenpå.