Kyllingegryde til den seje 10-km-fan

1,5 time

Uhmm! Lækker mør kylling med svampe og tomater.

Kyllingegryde

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 15 g tørrede karljohansvampe
  • 2 kyllingeoverlår, udbenede
  • 2 fed knust hvidløg
  • 1 spsk. cajunkrydderblanding (eller barbecuemix)
  • 2 tsk. olivenolie
  • 1 stort løg, skåret i både
  • 400 g gulerødder
  • ½ dl balsamicoeddike
  • 1 ds. hakkede, flåede tomater
  • Friskhakket persille

Tilbehør:

  • Bønnesalat

Sådan gør du

  • Gnid kyllingelårene med hvidløg, olie, salt og peber og krydderi.

  • Udblød svampe i kogende vand. Brun kyllingestykkerne i olie i en kasserolle, og kom så både af løg samt stykker af gulerødder ved.

  • Når det har stegt i 5 min., tilsættes balsamicoeddike og tomater og udblødte svampe.

  • Læg låg på, og lad det småsimre i 1-1½ time, til kødet er helt mørt.

  • Smag til, drys med persille, og server med bønnesalat.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background