Kyllingegryde til den seje 10-km-fan

1,5 time

Uhmm! Lækker mør kylling med svampe og tomater.

Kyllingegryde

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 15 g tørrede karljohansvampe
  • 2 kyllingeoverlår, udbenede
  • 2 fed knust hvidløg
  • 1 spsk. cajunkrydderblanding (eller barbecuemix)
  • 2 tsk. olivenolie
  • 1 stort løg, skåret i både
  • 400 g gulerødder
  • ½ dl balsamicoeddike
  • 1 ds. hakkede, flåede tomater
  • Friskhakket persille

Tilbehør:

  • Bønnesalat

Sådan gør du

  • Gnid kyllingelårene med hvidløg, olie, salt og peber og krydderi.

  • Udblød svampe i kogende vand. Brun kyllingestykkerne i olie i en kasserolle, og kom så både af løg samt stykker af gulerødder ved.

  • Når det har stegt i 5 min., tilsættes balsamicoeddike og tomater og udblødte svampe.

  • Læg låg på, og lad det småsimre i 1-1½ time, til kødet er helt mørt.

  • Smag til, drys med persille, og server med bønnesalat.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background