Sunde opskrifter Aftensmad Kyllingegr... Kyllingegryde til den seje 10-km-fan 1,5 time Uhmm! Lækker mør kylling med svampe og tomater. Af I FORM-redaktionen 23. januar 2013 Kyllingegryde Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 15 g tørrede karljohansvampe 2 kyllingeoverlår, udbenede 2 fed knust hvidløg 1 spsk. cajunkrydderblanding (eller barbecuemix) 2 tsk. olivenolie 1 stort løg, skåret i både 400 g gulerødder ½ dl balsamicoeddike 1 ds. hakkede, flåede tomater Friskhakket persille Tilbehør: Bønnesalat Sådan gør du Gnid kyllingelårene med hvidløg, olie, salt og peber og krydderi. Udblød svampe i kogende vand. Brun kyllingestykkerne i olie i en kasserolle, og kom så både af løg samt stykker af gulerødder ved. Når det har stegt i 5 min., tilsættes balsamicoeddike og tomater og udblødte svampe. Læg låg på, og lad det småsimre i 1-1½ time, til kødet er helt mørt. Smag til, drys med persille, og server med bønnesalat. Kylling