Kyllingegryde til den seje 10-km-fan

Uhmm! Lækker mør kylling med svampe og tomater.

24. januar 2013 af I FORM

(1-1½ time uden opsyn)

2 personer
15 g tørrede karljohansvampe
2 kyllingeoverlår, udbenede
2 fed knust hvidløg
1 spsk. cajunkrydderblanding (eller barbecuemix)
2 tsk. olivenolie
1 stort løg, skåret i både
400 g gulerødder
½ dl balsamicoeddike
1 dåse hakkede, flåede tomater
Friskhakket persille


Tilbehør:

Bønnesalat

  • Gnid kyllingelårene med hvidløg, olie, salt og peber og krydderi.
  • Udblød svampe i kogende vand. Brun kyllingestykkerne i olie i en kasserolle, og kom så både af løg samt stykker af gulerødder ved.
  • Når det har stegt i 5 min., tilsættes balsamicoeddike og tomater og udblødte svampe.
  • Læg låg på, og lad det småsimre i 1-1½ time, til kødet er helt mørt.
  • Smag til, drys med persille, og server med bønnesalat.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: