Sunde opskrifter Aftensmad Salat med ... Salat med blåbær, grillet fersken og feta 25 minutter 221 kcal Lækker salat med blåbær, grillet fersken og feta, der kan nydes alene eller som tilbehør. Af Signe Moesby Leth 28. maj 2021 Salat med blåbær, grillet fersken og feta Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer ½ dl quinoa 1 fersken 1 spsk. pinjekerner 125 g blåbær 65 g valgfri salat 25 g fetaost, smuldret Dressing 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie 1 spsk. hvidvinseddike ½ spsk. akaciehonning 2 spsk. citron, saften Havsalt Sort peber, friskkværnet Sådan gør du Kog quinoa ifølge anvisningen på emballagen. Skær ferskenen i både, og grill dem på en grillpande. Rist pinjekernerne på en tør pande, til de har fået lidt farve. Arrangér den let afkølede quinoa på et fad sammen med ferskenbåde, blåbær, salat, pinjekerner og fetaost. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen, og servér ved siden af salaten. TIP! Det kan være svært at koge en meget lille portion quinoa, så kog endelig ekstra. Så har du nemt fyld til de kommende dages salater. SalatBlåbærGrill