Salat med blåbær, grillet fersken og feta

25 minutter
221 kcal

Lækker salat med blåbær, grillet fersken og feta, der kan nydes alene eller som tilbehør.

Mustikkaa, persikkaa ja fetaa

Salat med blåbær, grillet fersken og feta

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ dl quinoa
  • 1 fersken
  • 1 spsk. pinjekerner
  • 125 g blåbær
  • 65 g valgfri salat
  • 25 g fetaost, smuldret

Dressing

  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • ½ spsk. akaciehonning
  • 2 spsk. citron, saften
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  1. Kog quinoa ifølge anvisningen på emballagen.
  2. Skær ferskenen i både, og grill dem på en grillpande.
  3. Rist pinjekernerne på en tør pande, til de har fået lidt farve.
  4. Arrangér den let afkølede quinoa på et fad sammen med ferskenbåde, blåbær, salat, pinjekerner og fetaost.
  5. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen, og servér ved siden af salaten.

TIP!

Det kan være svært at koge en meget lille portion quinoa, så kog endelig ekstra. Så har du nemt fyld
til de kommende dages salater.