Salat med blåbær, grillet fersken og feta

25 minutter
221 kcal

Lækker salat med blåbær, grillet fersken og feta, der kan nydes alene eller som tilbehør.

Fad med salat af blåbær, fersken og feta

Salat med blåbær, grillet fersken og feta

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ dl quinoa
  • 1 fersken
  • 1 spsk. pinjekerner
  • 125 g blåbær
  • 65 g valgfri salat
  • 25 g fetaost, smuldret

Dressing

  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • ½ spsk. akaciehonning
  • 2 spsk. citron, saften
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Kog quinoa ifølge anvisningen på emballagen.
  • Skær ferskenen i både, og grill dem på en grillpande.
  • Rist pinjekernerne på en tør pande, til de har fået lidt farve.
  • Arrangér den let afkølede quinoa på et fad sammen med ferskenbåde, blåbær, salat, pinjekerner og fetaost.
  • Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen, og servér ved siden af salaten.

TIP!

Det kan være svært at koge en meget lille portion quinoa, så kog endelig ekstra. Så har du nemt fyld
til de kommende dages salater.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background