Pizza med lufttørret skinke og tapenade

Lav din pizza selv og slip for store mængder af olie (kalorier) og salt. Vi har kælet for klassikeren med lufttøret skinke, oliventapenade og basilikum.

27. april 2011 af I FORM

4 personer

1 portion pizzadej, se grundopskrift
Ca. 3 dl tomatsauce, se grundopskrift
100 g revet mozzarella
4 tomater
12 skiver bresaola – italiensk lufttørret skinke af okse
100 g sort oliventapenade
12 blade basilikum

Tilberedning

  • Del dejen i 4 boller.
  • Rul dem ud til runde, tynde bunde.

  • Fordel tomatsaucen over dem.
  • Drys derefter osten over, og skær så tomaterne i meget tynde skiver, og læg dem over osten.
  • Bag pizzaerne ved 230 grader i ca. 12 minutter.
  • Tag pizzaerne ud af ovnen, og fordel straks skinke, tapenade og basilikum over dem.

En lækker bund af blomkål er et godt alternativ til den almindelige pizzabund. Prøv derfor også vores nemme opskrift på blomkålspizza med laks.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler