Pizza med lufttørret skinke og tapenade

Lav din pizza selv og slip for store mængder af olie (kalorier) og salt. Vi har kælet for klassikeren med lufttøret skinke, oliventapenade og basilikum.

27. april 2011 af I FORM

4 personer

1 portion pizzadej, se grundopskrift
Ca. 3 dl tomatsauce, se grundopskrift
100 g revet mozzarella
4 tomater
12 skiver bresaola – italiensk lufttørret skinke af okse
100 g sort oliventapenade
12 blade basilikum

Tilberedning

  • Del dejen i 4 boller.
  • Rul dem ud til runde, tynde bunde.

  • Fordel tomatsaucen over dem.
  • Drys derefter osten over, og skær så tomaterne i meget tynde skiver, og læg dem over osten.
  • Bag pizzaerne ved 230 grader i ca. 12 minutter.
  • Tag pizzaerne ud af ovnen, og fordel straks skinke, tapenade og basilikum over dem.
Læs også: Sådan laver du en lækker og (næsten) sprød blomkålspizza

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor vil du helst tilbringe sommerferien?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: