Pizza med lufttørret skinke og tapenade

715 kcal

Lav din pizza selv og slip for store mængder af olie (kalorier) og salt. Vi har kælet for klassikeren med lufttøret skinke, oliventapenade og basilikum.

Pizza med lufttørret skinke og tapenade

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • ½ portion pizzadej, se grundopskrift
  • dl tomatsauce, se grundopskrift
  • 50 g revet mozzarella
  • 2 tomater
  • 6 skiv. bresaola – italiensk lufttørret skinke af okse
  • 50 g sort oliventapenade
  • 6 blade basilikum

Tilberedning

  • Rul dem ud til runde, tynde bunde.
  • Drys derefter osten over, og skær så tomaterne i meget tynde skiver, og læg dem over osten.
  • Bag pizzaerne ved 230 grader i ca. 12 minutter.
  • Tag pizzaerne ud af ovnen, og fordel straks skinke, tapenade og basilikum over dem.

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background