Pizza med lufttørret skinke og tapenade

Lav din pizza selv og slip for store mængder af olie (kalorier) og salt. Vi har kælet for klassikeren med lufttøret skinke, oliventapenade og basilikum.

27. april 2011 af I FORM-redaktionen

Pizza med lufttørret skinke og tapenade

4 personer

INGREDIENSER

1 portion pizzadej, se grundopskrift

Ca. 3 dl tomatsauce, se grundopskrift

100 g revet mozzarella

4 tomater

12 skive bresaola – italiensk lufttørret skinke af okse

100 g sort oliventapenade

12 blade basilikum

Tilberedning

  • Del dejen i 4 boller (se grundopskrift).
  • Rul dem ud til runde, tynde bunde.

  • Fordel tomatsaucen over dem (se grundopskrift).
  • Drys derefter osten over, og skær så tomaterne i meget tynde skiver, og læg dem over osten.
  • Bag pizzaerne ved 230 grader i ca. 12 minutter.
  • Tag pizzaerne ud af ovnen, og fordel straks skinke, tapenade og basilikum over dem.

næringsindhold pr. person

Energi: 715 kcal

Protein: 35,3 g

Fedt: 24,7 g

Kulhydrat: 94,2 g

Kostfibre: 13,1 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: