Sunde opskrifter Aftensmad Pizza med ... Pizza med lufttørret skinke og tapenade 715 kcal Lav din pizza selv og slip for store mængder af olie (kalorier) og salt. Vi har kælet for klassikeren med lufttøret skinke, oliventapenade og basilikum. Af I FORM-redaktionen 26. april 2011 Pizza med lufttørret skinke og tapenade Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. ½ portion pizzadej, se grundopskrift dl tomatsauce, se grundopskrift 50 g revet mozzarella 2 tomater 6 skiv. bresaola – italiensk lufttørret skinke af okse 50 g sort oliventapenade 6 blade basilikum Tilberedning Del dejen i 4 boller se grundopskrift Rul dem ud til runde, tynde bunde. Fordel tomatsaucen over dem se grundopskrift. Drys derefter osten over, og skær så tomaterne i meget tynde skiver, og læg dem over osten. Bag pizzaerne ved 230 grader i ca. 12 minutter. Tag pizzaerne ud af ovnen, og fordel straks skinke, tapenade og basilikum over dem. Pizza