Pizza med lufttørret skinke og tapenade

715 kcal

Lav din pizza selv og slip for store mængder af olie (kalorier) og salt. Vi har kælet for klassikeren med lufttøret skinke, oliventapenade og basilikum.

Pizza med lufttørret skinke og tapenade

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • ½ portion pizzadej, se grundopskrift
  • dl tomatsauce, se grundopskrift
  • 50 g revet mozzarella
  • 2 tomater
  • 6 skiv. bresaola – italiensk lufttørret skinke af okse
  • 50 g sort oliventapenade
  • 6 blade basilikum

Tilberedning

  • Rul dem ud til runde, tynde bunde.
  • Drys derefter osten over, og skær så tomaterne i meget tynde skiver, og læg dem over osten.
  • Bag pizzaerne ved 230 grader i ca. 12 minutter.
  • Tag pizzaerne ud af ovnen, og fordel straks skinke, tapenade og basilikum over dem.