Orientalsk kylling med rabarber

40 minutter
557 kcal

Hvorfor gemme rabarberen til desserten? Giv de sprøde stængler en orientalsk make-over og få mere ud af sæsonen.

Orientalsk kylling med rabarber

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • Saften af 1 lime
  • 2 spsk. soja
  • 1 citrongræs
  • 1 cm fintrevet frisk ingefær
  • 250 g kyllingebryst uden skind
  • 2 forårsløg
  • 1 fennikelknold
  • 100 g champignoner
  • 250 g rensede rabarber
  • 1 tsk. jordnøddeolie
  • Evt. salt og peber

Tilbehør

  • Grove ris (røde/sorte/brune)
  • Frisk koriander

Tilberedning

  • Rør limesaft med soja, hakket citrongræs og ingefær. Læg store stykker udskåret kylling heri.

  • Skær forårsløg i skrå stykker, fenniklen i tynde både, champignonerne i kvarter, og rabarberne i skrå stykker.

  • Kom olien i en wok, og lynsteg fenniklen i 4 minutter. Tilsæt så svampe og efter yderligere et par minutter rabarber.

  • Når grønsagerne bliver bløde i kanten, tages de op.

  • Steg nu den marinerede kylling (med lage) i wokken, og lad det simre i 10-15 minutter.

  • Kom grønsagerne tilbage i wokken, og varm det hele godt igennem.

  • Drys retten med koriander, og server med ris.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background