Orientalsk kylling med rabarber
Hvorfor gemme rabarberen til desserten? Giv de sprøde stængler en orientalsk make-over og få mere ud af sæsonen.
Hvorfor gemme rabarberen til desserten? Giv de sprøde stængler en orientalsk make-over og få mere ud af sæsonen.
Rør limesaft med soja, hakket citrongræs og ingefær. Læg store stykker udskåret kylling heri.
Skær forårsløg i skrå stykker, fenniklen i tynde både, champignonerne i kvarter, og rabarberne i skrå stykker.
Kom olien i en wok, og lynsteg fenniklen i 4 minutter. Tilsæt så svampe og efter yderligere et par minutter rabarber.
Når grønsagerne bliver bløde i kanten, tages de op.
Steg nu den marinerede kylling (med lage) i wokken, og lad det simre i 10-15 minutter.
Kom grønsagerne tilbage i wokken, og varm det hele godt igennem.
Drys retten med koriander, og server med ris.
På vores site og app får du bl.a.: