Orientalsk kylling med rabarber

Hvorfor gemme rabarberen til desserten? Giv de sprøde stængler en orientalsk make-over og få mere ud af sæsonen.

8. juni 2012 af I FORM-redaktionen

2 personer

Saften af 1 lime
2 spsk. soja
1 citrongræs
1 cm fintrevet frisk ingefær
250 g kyllingebryst uden skind
2 forårsløg
1 fennikelknold
100 g champignoner
250 g rensede rabarber
1 tsk. jordnøddeolie
Evt. salt og peber
Tilbehør:
Grove ris (røde/sorte/brune)
Frisk koriander

 

  • Rør limesaft med soja, hakket citrongræs og ingefær. Læg store stykker udskåret kylling heri.
  • Skær forårsløg i skrå stykker, fenniklen i tynde både, champignonerne i kvarter, og rabarberne i skrå stykker.
  • Kom olien i en wok, og lynsteg fenniklen i 4 minutter. Tilsæt så svampe og efter yderligere et par minutter rabarber.
  • Når grønsagerne bliver bløde i kanten, tages de op.
  • Steg nu den marinerede kylling (med lage) i wokken, og lad det simre i 10-15 minutter.
  • Kom grønsagerne tilbage i wokken, og varm det hele godt igennem.
  • Drys retten med koriander, og server med ris.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: