Orientalsk kylling med rabarber

40 minutter
557 kcal

Hvorfor gemme rabarberen til desserten? Giv de sprøde stængler en orientalsk make-over og få mere ud af sæsonen.

Orientalsk kylling med rabarber

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • Saften af 1 lime
  • 2 spsk. soja
  • 1 citrongræs
  • 1 cm fintrevet frisk ingefær
  • 250 g kyllingebryst uden skind
  • 2 forårsløg
  • 1 fennikelknold
  • 100 g champignoner
  • 250 g rensede rabarber
  • 1 tsk. jordnøddeolie
  • Evt. salt og peber

Tilbehør

  • Grove ris (røde/sorte/brune)
  • Frisk koriander

Tilberedning

  • Rør limesaft med soja, hakket citrongræs og ingefær. Læg store stykker udskåret kylling heri.

  • Skær forårsløg i skrå stykker, fenniklen i tynde både, champignonerne i kvarter, og rabarberne i skrå stykker.

  • Kom olien i en wok, og lynsteg fenniklen i 4 minutter. Tilsæt så svampe og efter yderligere et par minutter rabarber.

  • Når grønsagerne bliver bløde i kanten, tages de op.

  • Steg nu den marinerede kylling (med lage) i wokken, og lad det simre i 10-15 minutter.

  • Kom grønsagerne tilbage i wokken, og varm det hele godt igennem.

  • Drys retten med koriander, og server med ris.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background