Sunde opskrifter Aftensmad Lækker lak... Lækker laksetatar med avocado 30 minutter 449 kcal Laksetatar med avocado egner sig perfekt som forret eller til en let frokost i forårssolen. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 22. marts 2015 Laksetatar med avocado Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 250 g laksefilet 1 citron 2 lime Havsalt og kværnet sort peber 1 bundt purløg 1 bundt dild 1 agurk 1 radicchiosalat (enhver anden salat kan vælges) 1 avocado Tilbehør 2 skiv. ristet lyst fuldkornsbrød eller ristet rugbrød a 50 g Sådan gør du Skær laksekødet i små fine tern. Vend disse med citron- og limesaft, krydr med salt og peber. Smag til. Skyl og pak krydderurter ind i køkkenrulle. Skær disse fint, og vend dem i tataren. Stil den på køl i 15 minutter. Del agurken på langs, fjern kernerne med en teske, skær agurkekødet i fine tern. Skyl og slyng salaten tør, og riv den i mindre stykker. Del avocadoen, fjern stenen, og dryp med citron. Anret laksetataren med agurk og salat, og læg små stykker avocado øverst. Anret lime- og/eller citronbåde til. FiskLaksAvocado