Lækker laksetatar med avocado

30 minutter
449 kcal

Laksetatar med avocado egner sig perfekt som forret eller til en let frokost i forårssolen.

Laksetatar med avocado

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 250 g laksefilet
  • 1 citron
  • 2 lime
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 1 bundt purløg
  • 1 bundt dild
  • 1 agurk
  • 1 radicchiosalat (enhver anden salat kan vælges)
  • 1 avocado

Tilbehør

  • 2 skiv. ristet lyst fuldkornsbrød eller ristet rugbrød a 50 g

Sådan gør du

  • Skær laksekødet i små fine tern.
  • Vend disse med citron- og limesaft, krydr med salt og peber. Smag til.
  • Skyl og pak krydderurter ind i køkkenrulle. Skær disse fint, og vend dem i tataren.
  • Stil den på køl i 15 minutter.
  • Del agurken på langs, fjern kernerne med en teske, skær agurkekødet i fine tern.
  • Skyl og slyng salaten tør, og riv den i mindre stykker.
  • Del avocadoen, fjern stenen, og dryp med citron.
  • Anret laksetataren med agurk og salat, og læg små stykker avocado øverst.
  • Anret lime- og/eller citronbåde til.