Lækker laksetatar med avocado

Laksetatar med avocado egner sig perfekt som forret eller til en let frokost i forårsolen.

23. marts 2015 af Anne Larsen & Martin Kreutzer

Laksetatar med avocado

2 personer

250 g laksefilet
1 citron
2 lime
Havsalt og kværnet sort peber
1 lille bdt. purløg
1 lille bdt. dild
1 agurk
1 radicchiosalat (enhver anden salat kan vælges)
1 avocado

Tilbehør
2 skiver ristet lyst fuldkornsbrød eller ristet rugbrød a 50 g


Sådan laver du laksetatar

  • Skær laksekødet i små fine tern.
  • Vend disse med citron- og limesaft, krydr med salt og peber. Smag til.
  • Skyl og pak krydderurter ind i køkkenrulle. Skær disse fint, og vend dem i tataren.
  • Stil den på køl i 15 minutter.
  • Del agurken på langs, fjern kernerne med en teske, skær agurkekødet i fine tern.
  • Skyl og slyng salaten tør, og riv den i mindre stykker.
  • Del avocadoen, fjern stenen, og dryp med citron.
  • Anret laksetataren med agurk og salat, og læg små styker avocado øverst.
  • Anret lime- og/eller citronbåde til.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: