Laks med urter syrlige agurker og æg

15 minutter

Verdens bedste kur: Lækker laks i en håndevending.

Laks med urter syrlige agurker og æg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 120 g laks, frisk eller frossen
  • blandede urter fx purløg, dild, basilikum og persille (tørret eller frisk)
  • 1 dl æbleeddike, kogt med 4 kvaster persille
  • ½ agurk, i grove stykker
  • salt
  • 50 g rugkerner, kogt i 25 minutter
  • 1 æg, kogt og delt i kvarte

Sådan gør du

  • Læg laksen i en gryde. Kom lidt vand i bunden, og urterne hen over. Læg låg på gryden, og lad retten dampe/koge i 5-7 minutter.
  • Hæld æbleeddike over agurkestykkerne, og kom lidt salt ved.
  • Lad agurkestykkerne trække i 5 minutter, og bland med kerner og æg.
  • Læg laksen på en tallerken, og kom rugkerner og æg over laksen. Server med agurkestykker.