Laks med urter syrlige agurker og æg

Verdens bedste kur: Lækker laks i en håndevending.

120 g laks, frisk eller frossen
blandede urter fx purløg, dild, basilikum og persille (tørret eller frisk)
1 dl æbleeddike, kogt med 4 kvaster persille
½ agurk, i grove stykker
salt
50 g rugkerner, kogt i 25 minutter
1 æg, kogt og delt i kvarte

Sådan gør du

  • Læg laksen i en gryde. Kom lidt vand i bunden, og urterne hen over. Læg låg på gryden, og lad retten dampe/koge i 5-7 minutter.
  • Hæld æbleeddike over agurkestykkerne, og kom lidt salt ved. 
  • Lad agurkestykkerne trække i 5 minutter, og bland med kerner og æg.
  • Læg laksen på en tallerken, og kom rugkerner og æg over laksen. Server med agurkestykker.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: