Sunde opskrifter Aftensmad Bagte kyll... Bagte kyllingelår med persillerødder, lakrids og linser 45 minutter Glem de klassiske krydderurter og giv kyllingen smag af lakrids. Af Christian Bitz 23. august 2012 Bagte kyllingelår med persillerødder, lakrids og linser Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 4 kyllingelår 1 spsk. lakridspulver 1 spsk. honning 1 persillerod 1 dl grønne linser 1 spsk. sennep 1 lime Frisk timian Tilberedning Steg kyllingelårene i ovn med lakridspulver og salt ved 180 grader i 40 minutter. Kog linserne som anvist på pakken. Når de er afkølet, vendes de med sennep, lime og timian. Skræl persilleroden, flæk den i kvarter, og rist den på panden i 10 minutter. Bland linser og persillerødder, og server sammen med kyllingelårene. PersillerodLinserKylling