Bagte kyllingelår med persillerødder, lakrids og linser

45 minutter

Verdens bedste kur: Glem de klassiske krydderurter og giv kyllingen smag af lakrids.

Bagte kyllingelår med persillerødder, lakrids og linser

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 4 kyllingelår
  • 1 spsk. lakridspulver
  • 1 spsk. honning
  • 1 persillerod
  • 1 dl grønne linser
  • 1 spsk. sennep
  • 1 lime
  • Frisk timian

Tilberedning

  • Steg kyllingelårene i ovn med lakridspulver og salt ved 180 grader i 40 minutter.

  • Kog linserne som anvist på pakken. Når de er afkølet, vendes de med sennep, lime og timian.

  • Skræl persilleroden, flæk den i kvarter, og rist den på panden i 10 minutter. Bland linser og persillerødder, og server sammen med kyllingelårene.