Bagte kyllingelår med persillerødder, lakrids og linser

45 minutter

Glem de klassiske krydderurter og giv kyllingen smag af lakrids.

Bagte kyllingelår med persillerødder, lakrids og linser

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 4 kyllingelår
  • 1 spsk. lakridspulver
  • 1 spsk. honning
  • 1 persillerod
  • 1 dl grønne linser
  • 1 spsk. sennep
  • 1 lime
  • Frisk timian

Tilberedning

  • Steg kyllingelårene i ovn med lakridspulver og salt ved 180 grader i 40 minutter.
  • Kog linserne som anvist på pakken. Når de er afkølet, vendes de med sennep, lime og timian.
  • Skræl persilleroden, flæk den i kvarter, og rist den på panden i 10 minutter. Bland linser og persillerødder, og server sammen med kyllingelårene.