Nem og lækker fisk til 2 dage

30 minutter
446 kcal

Slut med at smide rester ud! Lav en lækker ret med torsk og bønner i aften - og genbrug resterne til en ny lækker ret i morgen!

TORSK I SENNEPSFLØDE - med bladselleri, bagte hasselnødder og bønnefritter

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 5 stænger bladselleri
  • 3 spsk. bagte hasselnødder
  • 3 spsk. tørrede tranebær
  • 4 torskefileter á 150 g (Brug 2 stk. i dag)
  • 2 spsk. lys balsamico
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. fløde
  • 1½ dl skyr
  • 1 drys stevia
  • 2 tsk. salt
  • ½ tsk. cayennepeber

Bønnefritter

  • 700 g bønner (Brug 400 g i dag)
  • 1 spsk. olivenolie
  • Havsalt

Sådan gør du

  • Skær bladselleri i små stykker og kom dem samt nødder og tranebær i bunden af et ildfast fad. Læg torskefileterne ovenpå,rør ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over torsken.

  • Kom 400 g af bønnerne i en skål sammen med olie og salt og rør rundt. Fordel bønne-"fritterne" på en bageplade, og bag både dem og torsk i ovnen ved 175 grader varmluft i 20 min.

  • Spis 1 torskefilet hver sammen med alt til­behøret.

Gemmes til i morgen: 2 torskefileter + 300 g bønner

Det behøver ikke at være besværligt at lave lækker og sund aftensmad. Her finder du en lang række opskrifter på aftensmad, du kan lave på under 30 minutter.