Nem og lækker fisk til 2 dage

30 minutter
446 kcal

Slut med at smide rester ud! Lav en lækker ret med torsk og bønner i aften - og genbrug resterne til en ny lækker ret i morgen!

TORSK I SENNEPSFLØDE - med bladselleri, bagte hasselnødder og bønnefritter

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 5 stænger bladselleri
  • 3 spsk. bagte hasselnødder
  • 3 spsk. tørrede tranebær
  • 4 torskefileter á 150 g (Brug 2 stk. i dag)
  • 2 spsk. lys balsamico
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. fløde
  • 1½ dl skyr
  • 1 drys stevia
  • 2 tsk. salt
  • ½ tsk. cayennepeber

Bønnefritter

  • 700 g bønner (Brug 400 g i dag)
  • 1 spsk. olivenolie
  • Havsalt

Sådan gør du

  • Skær bladselleri i små stykker og kom dem samt nødder og tranebær i bunden af et ildfast fad. Læg torskefileterne ovenpå,rør ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over torsken.

  • Kom 400 g af bønnerne i en skål sammen med olie og salt og rør rundt. Fordel bønne-"fritterne" på en bageplade, og bag både dem og torsk i ovnen ved 175 grader varmluft i 20 min.

  • Spis 1 torskefilet hver sammen med alt til­behøret.

Gemmes til i morgen: 2 torskefileter + 300 g bønner

Det behøver ikke at være besværligt at lave lækker og sund aftensmad. Her finder du en lang række opskrifter på aftensmad, du kan lave på under 30 minutter.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background