Nem og lækker fisk til 2 dage

30 minutter
446 kcal

Slut med at smide rester ud! Lav en lækker ret med torsk og bønner i aften - og genbrug resterne til en ny lækker ret i morgen!

TORSK I SENNEPSFLØDE - med bladselleri, bagte hasselnødder og bønnefritter

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 5 stænger bladselleri
  • 3 spsk. bagte hasselnødder
  • 3 spsk. tørrede tranebær
  • 4 torskefileter á 150 g (Brug 2 stk. i dag)
  • 2 spsk. lys balsamico
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. fløde
  • 1½ dl skyr
  • 1 drys stevia
  • 2 tsk. salt
  • ½ tsk. cayennepeber

Bønnefritter

  • 700 g bønner (Brug 400 g i dag)
  • 1 spsk. olivenolie
  • Havsalt

Sådan gør du

  • Skær bladselleri i små stykker og kom dem samt nødder og tranebær i bunden af et ildfast fad. Læg torskefileterne ovenpå,rør ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over torsken.

  • Kom 400 g af bønnerne i en skål sammen med olie og salt og rør rundt. Fordel bønne-"fritterne" på en bageplade, og bag både dem og torsk i ovnen ved 175 grader varmluft i 20 min.

  • Spis 1 torskefilet hver sammen med alt til­behøret.

Gemmes til i morgen: 2 torskefileter + 300 g bønner

Det behøver ikke at være besværligt at lave lækker og sund aftensmad. Her finder du en lang række opskrifter på aftensmad, du kan lave på under 30 minutter.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background