Nem og lækker fisk til 2 dage

Slut med at smide rester ud! Lav en lækker ret med torsk og bønner i aften - og genbrug resterne til en ny lækker ret i morgen!

22. september 2014 af I FORM-redaktionen

DAG 1

TORSK I SENNEPSFLØDE - med bladselleri, bagte hasselnødder og bønnefritter

2 personer
5 stænger bladselleri
3 spsk. bagte hasselnødder
3 spsk. tørrede tranebær
4 torskefileter á 150 g (Brug 2 stk. i dag)
2 spsk. lys balsamico
2 tsk. dijonsennep
2 spsk. fløde
1½ dl skyr
1 drys stevia
2 tsk. salt
½ tsk cayennepeber

Bønnefritter

700 g bønner (Brug 400 g i dag)
1 spsk olivenolie
Havsalt

Sådan gør du

  • Skær bladselleri i små stykker og kom dem samt nødder og tranebær i bunden af et ildfast fad. Læg torskefileterne ovenpå,rør ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over torsken.
  • Kom 400 g af bønnerne i en skål sammen med olie og salt og rør rundt. Fordel bønne-"fritterne" på en bageplade, og bag både dem og torsk i ovnen ved 175 grader varmluft i 20 min.

  • Spis 1 torskefilet hver sammen med alt til­behøret.


Det behøver ikke at være besværligt at lave lækker og sund aftensmad. Her finder du en lang række opskrifter på aftensmad, du kan lave på under 30 minutter.


Gemmes til i morgen: 2 torskefileter + 300 g bønner

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: