Tigerrejer med hvidløg, chili og persille

10 minutter
65 kcal

Opskriften her er perfekt til tapas, men fungerer også virkelig lækkert som forret med et godt brød til. Rejerne vil også være lækre at smide i en hvilken som helst salatskål, tacoskal eller risret.

marinerede-rejer

TAPAS – chilimarinerede rejer. Du kan skrue op og ned for styrken af chili, som du ønsker det.

© wichmann+bendtsen

Tigerrejer med hvidløg, chili og persille

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 PERSONER

  • ½ fed hvidløg
  • rød chili
  • 66 g tigerrejer uden skal
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Til servering:

  • chili
  • bredbladet persille

Sådan gør du

  • Knus hvidløg, og hak chili fint.
  • Vend rejerne i olie, hvidløg, chili, salt og peber.
  • Steg rejerne på en grillpande i ca. 2 min. på hver side, eller grill dem på grillen i en stanniol-grillbakke.
  • Servér med fintsnittet chili og finhakket bredbladet persille.

TIP: Tilberedes rejerne på grill, kan de med fordel sættes på grillspyd.

I FORM nr. 12/2023