Majs på grill

20 minutter
31 kcal

Gas, kugle eller el - det er blevet tid til at tænde op på terrassen, og grillede majskolber er det bedste tilbehør til aftens grill-arrangement.

Plade med grillede majskolber

Majs på grill

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • ½ majskolber
  • ¼ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ¼ tsk. havsalt
  • Lidt frisk chili
  • Lidt frisk koriander

Sådan gør du

  • Fjern blade, og skær hver majskolbe i 4 stykker.
  • Kog majsstykkerne i letsaltet vand i 10 min. Lad dem dyppe helt af.
  • Vend majsstykkerne i olie, og grill i 5 min. Drys med salt og lidt finthakket chili og koriander.

TIP! Brug inddirekte varme, hvis du bruger kul, og direkte varme, hvis du griller med gas.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background