Majs på grill

20 minutter
31 kcal

Gas, kugle eller el - det er blevet tid til at tænde op på terrassen, og grillede majskolber er det bedste tilbehør til aftens grill-arrangement.

Plade med grillede majskolber

Majs på grill

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • ½ majskolber
  • ¼ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ¼ tsk. havsalt
  • Lidt frisk chili
  • Lidt frisk koriander

Sådan gør du

  • Fjern blade, og skær hver majskolbe i 4 stykker.
  • Kog majsstykkerne i letsaltet vand i 10 min. Lad dem dyppe helt af.
  • Vend majsstykkerne i olie, og grill i 5 min. Drys med salt og lidt finthakket chili og koriander.

TIP! Brug inddirekte varme, hvis du bruger kul, og direkte varme, hvis du griller med gas.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background