Sunde opskrifter Aftensmad Majs på gr... Majs på grill 20 minutter 31 kcal Gas, kugle eller el - det er blevet tid til at tænde op på terrassen, og grillede majskolber er det bedste tilbehør til aftens grill-arrangement. Af Maria Christensen 10. august 2021 Majs på grill Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk. ½ majskolber ¼ spsk. ekstra jomfruolivenolie ¼ tsk. havsalt Lidt frisk chili Lidt frisk koriander Sådan gør du Fjern blade, og skær hver majskolbe i 4 stykker. Kog majsstykkerne i letsaltet vand i 10 min. Lad dem dyppe helt af. Vend majsstykkerne i olie, og grill i 5 min. Drys med salt og lidt finthakket chili og koriander. TIP! Brug inddirekte varme, hvis du bruger kul, og direkte varme, hvis du griller med gas. Grill