Majs på grill

20 minutter
31 kcal

Gas, kugle eller el - det er blevet tid til at tænde op på terrassen, og grillede majskolber er det bedste tilbehør til aftens grill-arrangement.

Plade med grillede majskolber

Majs på grill

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • ½ majskolber
  • ¼ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ¼ tsk. havsalt
  • Lidt frisk chili
  • Lidt frisk koriander

Sådan gør du

  • Fjern blade, og skær hver majskolbe i 4 stykker.
  • Kog majsstykkerne i letsaltet vand i 10 min. Lad dem dyppe helt af.
  • Vend majsstykkerne i olie, og grill i 5 min. Drys med salt og lidt finthakket chili og koriander.

TIP! Brug inddirekte varme, hvis du bruger kul, og direkte varme, hvis du griller med gas.