Koteletter i fad med grøntsager og blomkålsris

35 minutter
550 kcal

Den skønneste opskrift på koteletter i fad. Vær klar til at gemme i dine favoritter.

koteletter i fad

KOTELETTER I FAD – Vil du have mere bid, så vent med at tilsætte peberfrugt, til der er 5 min. tilbage af tilberedningstiden.

© wichmann+bendtsen

Koteletter i fad med grøntsager og blomkålsris

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 PERSONER

  • 2 skiv. kalkunbacon
  • 2 koteletter
  • 1 løg
  • ½ fed hvidløg
  • ½ peberfrugt
  • ¼ squash
  • 100 g champignon
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ ds. hakkede tomater
  • ¼ liter madlavningsfløde
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. timian
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • ½ håndfuld frisk basilikum

Blomkålsris:

  • ½ blomkålshoved
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Varm ovnen op til 200 gr.
  • Steg bacon, til den er sprød. Læg til side, mens du bruner koteletterne på panden. Læg koteletterne i et ovnfast fad.
  • Snit hvidløg og løg fint, skær peberfrugt i strimler, og squash og champignon i skiver. Steg alle grøntsagerne i olien i et par min.
  • Tilsæt hakkede tomater, madlavningsfløde og krydderier til grøntsagerne. Lad simre et par min., før du hakker baconen groft og rører den i. Hæld det hele over koteletterne.
  • Bag retten i ca. 20 min.
  • Riv blomkålen fint, og steg i olivenolie ved middelvarme i et par min. Smag til med salt og peber.
  • Servér blomkålsrisene til koteletterne – pynt med basilikum.

TIP: Vil du have mere bid, så vent med at tilsætte peberfrugt, til der er 5 min. tilbage af tilberedningstiden.