Grønne bønner i gryde

35 minutter
273 kcal

Glem alt om din barndoms udkogte dybfrostbønner, her får du en opskrift på grønne bønner, der er lige så lækker som den er nem.

Kalorieindholdet er lavt, og derfor er bønner perfekte som slankemad.

Grønne bønner i gryde

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 300 g grønne bønner (bobbybønner)
  • 1 kyllingebryst
  • 2 løg
  • 40 g feta
  • 6 små sorte oliven
  • 2 tsk. olivenolie
  • 4 fed hvidløg
  • Salt og peber

Tilberedning

Rens grønsagerne. Drys kyllingebrystet med salt og peber, og brun det i en gryde i olie. Tag det op. Kom hakket hvidløg og tynde skiver af løg i gryden, og steg det glasklart. De grønne bønner kommes i, evt. skåret på langs i store skrå stykker. Kom ½ dl vand ved, læg kyllingen øverst, låg på gryden, og lad retten simre ved svag varme i 15 min. Kyllingen tages op og skæres ud, mens væsken i grønsagerne damper ind i 2-3 min. ved fuld varme. Drys det hele med smuldret feta og sorte oliven, og server.