Kalorieindholdet er lavt, og derfor er bønner perfekte som slankemad.

Grønne bønner i gryde

Glem alt om din barndoms udkogte dybfrostbønner, her får du en opskrift på grønne bønner, der er lige så lækker som den er nem.

31. august 2012 af I FORM

2 personer

300 g grønne bønner (bobbybønner)
1 kyllingebryst
2 løg
40 g feta
6 små sorte oliven
2 tsk. olivenolie
4 fed hvidløg
Salt og peber/em

Tilberedning

Rens grønsagerne. Drys kyllingebrystet med salt og peber, og brun det i en gryde i olie. Tag det op. Kom hakket hvidløg og tynde skiver af løg i gryden, og steg det glasklart. De grønne bønner kommes i, evt. skåret på langs i store skrå stykker. Kom ½ dl vand ved, læg kyllingen øverst, låg på gryden, og lad retten simre ved svag varme i 15 min. Kyllingen tages op og skæres ud, mens væsken i grønsagerne damper ind i 2-3 min. ved fuld varme. Drys det hele med smuldret feta og sorte oliven, og server.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: