Rødbedegrød med spejlæg

40 minutter
539,5 kcal

Der er knald på farverne med denne rødbedegrød med quinoa, spejlæg og sprødstegt parmaskinke. Spis den som frokost eller til aftensmad.

Rødbedegrød med spejlæg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 500 g rødbede
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. frisk timian
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 tsk. urtebouillon
  • 2 dl rødbedejuice
  • 1 dl quinoa
  • 1 dl hytteost
  • 1 tsk. havsalt

Topping

  • 2 skiver parmaskinke
  • 2 æg
  • ½ tsk. smør til stegning
  • Frisk timian

Sådan laver du rødbedegrød

  • Skær løg, hvidløg og rødbeder i mindre stykker, og svits dem 5 min. i en gryde med varm olie.

  • Kom krydderurterne i og så bouillon, rødbedejuice og quinoa.

  • Lad det koge i 15-20 min., og vend til sidst hytteost i. Smag til med salt.

  • Bag parmaskinke i ovnen ved 175 grader i 10 min. (indtil det er sprødt).

  • Steg spejlæggene på panden i 3 min. i smørret.

  • Fordel herefter grøden i 2 skåle, og top med spejlæg, parma­skinke og krydderier.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background