Sunde opskrifter Aftensmad Grillet, m... Grillet, marineret halloumiost 15 minutter 147 kcal Nogle gange er det simple det allerlækreste. Ydersiden gylden og sprød – indersiden smelter let. Uhmm, siger vi bare! Af Signe Moesby Leth 18. september 2023 TAPAS – Halloumi bliver også nogle gange kaldet grill-ost. Det kan købes i de fleste supermarkeder. Megalækkert med syre og spice til, fx syltede rødløg eller en stærk salsa. © wichmann+bendtsen Grillet, marineret halloumiost Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 SKIVER 62 g halloumiost Evt. 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie Marinade: ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie ¼ spsk. citronsaft ½ spsk. akaciehonning ½ spsk. vand fra syltede jalapenos ¼ spsk. syltede jalapenos, finthakkede havsalt sort peber, friskkværnet Sådan gør du Skær halloumi ud i 8 skiver. Grill eller steg på en (grill)pande i olivenolie ved medium-høj varme i ca. 2 min. på hver side, til skiverne er gyldne. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og fordel over den stegte halloumi. Servér straks. TIP: Lav osten som noget af det sidste, så skiverne ikke bliver helt slappe.I FORM nr. 12/2023 Grill