Sunde opskrifter Aftensmad Lad din gr... Lad din grillaften gå helt i fisk 2,5 timer Fisk er lækkert og supernemt at grille – og så sparer du masser af kalorier i forhold til de store bøffer og fede pølser. Af Meyers Madhus 18. august 2016 Grillet, marineret makrel med fennikel 2,5 timer Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 dl æblemost 1 tsk. salt 150 g friske tomater Masser af friskkværnet peber Sådan gør du Alt blendes, og opbevares på køl. Læg makrelfileterne (Brug friske, halve makrelfileter fra fiskehandleren), i marinade – i minimum to timer. Pensl makrellerne med lidt olie, og læg dem med skindsiden nedad på en meget varm rist, som du forinden har smurt med lidt olie. Grill i ca. 2-4 min., til der er tydelige grillstriber. Normalt vil en filet få nok ved at blive grillet på skindsiden, men er det en tyk filet, så vend den hurtigt. Fennikel Snit de grønne stængler og de dildagtige toppe, og sæt til side. Kog fennikelknolden halvvejs mør i vand, ca. 5 min. Skær den i både, grill i ca. 1 min. på hver side, og vend med de snittede toppe og et par dråber olie og citronsaft. Kammuslinger på rosmarinspyd og timian-dressing 5 minutter Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. Sådan gør du Kammuslinger Sæt kammuslinger på rosmaringrene,alternativt grillspyd, og pensl med olie. Grill dem ca. 1 min. på hver side. Giv endelig ikke kammuslinger for meget, da de så bliver gummiagtige. Timian-dressing Rør skyr med frisk timian og revet citronskal – smag til med havsalt og kværnet peber. SkaldyrGrillFisk