Fish'n'chips

45 minutter
445 kcal

Få et sundt alternativ til briternes hofret nr. 1, med bagte rodfrugter og hjemmerørt remoulade.

Fish'n'chips

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 laksesteaks
  • ½ lime
  • ½ kg blandede rodfrugter
  • ½ spsk. olivenolie
  • Havsalt, friskkværnet peber
  • Evt. friske krydderurter, fx rosmarin og timian
  • 1 æg
  • Lidt groft revet peberrod

Sådan gør du

  • Skræl og skær rodfrugterne, og bland dem sammen med hvidløgsfed, olie, salt, peber og fx frisk rosmarin og timian. Det er smart at putte det hele ned i en frostpose, lukke den og vende det rundt, inden du hælder det ud på bagepladen.

  • Bag dem i ovnen ved 175 g varmluft i 30 min.

  • Pisk et æg med salt og peber og groft revet peberrod, og put det oven på laksen.

  • Dryp med lime, og bag laksen i ovnen sammen med rodfrugterne i ca. 15-20 min.

TIP, du kan lave en sund remoulade af fintsnittede grønsager og kapers rørt med skyr og smagt til med karry og salt og peber.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du perfekt laks i ovn


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background