Salat med edamamebønner og kylling

45 minutter
487 kcal

Fyr op for farverne med denne regnbuesalat med edamamebønner, spicy kylling, rødkål, rød peberfrugt og en dressing af cashewnødder.

Salat med edamamebønner

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g edamamebønner
  • 1 gul squash
  • ½ aubergine
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 spsk. timian
  • 200 g cherrytomater
  • ½ rød peberfrugt
  • 200 g rødkål
  • 100 g blomkål
  • 1 æble
  • 1 håndfuld rød skovsyre

Kylling

  • 200 g kylling
  • 1 spsk. sojasauce
  • ¼ rød chili
  • 1 fed hvidløg
  • 1 knsp. stevia

Dressing

  • 40 g cashewnødder
  • 20 g soltørrede tomater
  • Saft og skal fra ¼ økocitron
  • 1 knsp. stevia
  • 1 knsp. salt
  • 3 spsk. sojamælk

Sådan laver du edamamebønnesalat

  • Læg cashewnødder og soltør­rede tomater i blød i minimum 20 min.

  • Hæld vandet fra, og kom herefter alle ingredienserne til dressingen i en blender. Blend til en ensartet masse. Kom evt. mere mælk i.

  • Skær auberginen i tynde skiver, drys med timian og olivenolie, og kom dem på en varm pande i 3 min. på hver side.

  • Lav strimler af squashen med en tyndskræller, og skær alle de øvrige grønsager ud i ønskede størrelser.

  • Skær kyllingen i skiver, mariner dem i sojasauce, chili, hvidløg og stevia, og lynsteg dem på panden i lidt olie i 10 min., hvor du vender det undervejs.

  • Arranger det hele i 2 skåle.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background