Salat med edamamebønner og kylling

Fyr op for farverne med denne regnbuesalat med edamamebønner, spicy kylling, rødkål, rød peberfrugt og en dressing af cashewnødder.

7. december 2015 af I FORM-redaktionen

Salat med edamamebønner

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 30 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Tid i alt: 45 minutter

INGREDIENSER

100 g edamamebønner

1 gul squash

½ aubergine

1 tsk. olivenolie

1 spsk. timian

200 g cherrytomater

½ rød peberfrugt

200 g rødkål

100 g blomkål

1 æble

1 håndfuld rød skovsyre

Kylling

200 g kylling

1 spsk. sojasauce

¼ rød chili

1 fed hvidløg

1 knsp. stevia

Dressing

40 g cashewnødder

20 g soltørrede tomater

Saft og skal fra ¼ økocitron

1 knsp. stevia

1 knsp. salt

3 spsk. sojamælk

Sådan laver du edamamebønnesalat

  • Læg cashewnødder og soltør­rede tomater i blød i minimum 20 min.
  • Hæld vandet fra, og kom herefter alle ingredienserne til dressingen i en blender. Blend til en ensartet masse. Kom evt. mere mælk i.
  • Skær auberginen i tynde skiver, drys med timian og olivenolie, og kom dem på en varm pande i 3 min. på hver side.
  • Lav strimler af squashen med en tyndskræller, og skær alle de øvrige grønsager ud i ønskede størrelser.
  • Skær kyllingen i skiver, mariner dem i sojasauce, chili, hvidløg og stevia, og lynsteg dem på panden i lidt olie i 10 min., hvor du vender det undervejs.
  • Arranger det hele i 2 skåle.

næringsindhold pr. person

Energi: 487 kcal

Protein: 37,5 g

Fedt: 18 g

Kulhydrat: 45,5 g

Kostfibre: 11 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: