Salat med edamamebønner og kylling

45 minutter
487 kcal

Fyr op for farverne med denne regnbuesalat med edamamebønner, spicy kylling, rødkål, rød peberfrugt og en dressing af cashewnødder.

Salat med edamamebønner

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g edamamebønner
  • 1 gul squash
  • ½ aubergine
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 spsk. timian
  • 200 g cherrytomater
  • ½ rød peberfrugt
  • 200 g rødkål
  • 100 g blomkål
  • 1 æble
  • 1 håndfuld rød skovsyre

Kylling

  • 200 g kylling
  • 1 spsk. sojasauce
  • ¼ rød chili
  • 1 fed hvidløg
  • 1 skvis stevia

Dressing

  • 40 g cashewnødder
  • 20 g soltørrede tomater
  • Saft og skal fra ¼ økocitron
  • 1 skvis stevia
  • 1 skvis salt
  • 3 spsk. sojamælk

Sådan laver du edamamebønnesalat

  • Læg cashewnødder og soltør­rede tomater i blød i minimum 20 min.
  • Hæld vandet fra, og kom herefter alle ingredienserne til dressingen i en blender. Blend til en ensartet masse. Kom evt. mere mælk i.
  • Skær auberginen i tynde skiver, drys med timian og olivenolie, og kom dem på en varm pande i 3 min. på hver side.
  • Lav strimler af squashen med en tyndskræller, og skær alle de øvrige grønsager ud i ønskede størrelser.
  • Skær kyllingen i skiver, mariner dem i sojasauce, chili, hvidløg og stevia, og lynsteg dem på panden i lidt olie i 10 min., hvor du vender det undervejs.
  • Arranger det hele i 2 skåle.