Bønner er yderst rige på muskelopbyggende proteiner, et hav af vitaminer og mineraler samt mikroskopiske plnatestoffer, der styrker immunforsvaret.

Borlottibønner med radicchio

Bønner kan være svære at modstå, når de bliver serveret så smukt som her.

31. august 2012 af I FORM

2 personer

em200 g borlottibønner
1 radicchiosalat
1 citron
2 rødløg
100 g speltkerner
1 spsk. olivenolie
1 tsk. honning
Salt
Peber/em

strongTilberedning/strong
Bælg bønnerne, så du får de smukke røde borlottibønner fri. Alternativt kan du snitte dem med skal på. Kog dem i saltet vand i 8 min. Snit løg i tynde både, og sauter i olivenolie sammen med bønnerne. Kom kvarte rensede radicchioer ved, og dryp med citronsaft. Lad det simre ved svag varme i 10 min. under låg. Smag til med honning, citronsaft, salt og peber, og vend med speltkerner.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler