Borlottibønner med radicchio

25 minutter
617 kcal

Bønner kan være svære at modstå, når de bliver serveret så smukt som her.

Bønner er yderst rige på muskelopbyggende proteiner, et hav af vitaminer og mineraler samt mikroskopiske plnatestoffer, der styrker immunforsvaret.

Borlottibønner med radicchio

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 200 g borlottibønner
  • 1 radicchiosalat
  • 1 citron
  • 2 rødløg
  • 100 g speltkerner
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. honning
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du

  • Bælg bønnerne, så du får de smukke røde borlottibønner fri. Alternativt kan du snitte dem med skal på.
  • Kog dem i saltet vand i 8 min.
  • Snit løg i tynde både, og sauter i olivenolie sammen med bønnerne. Kom kvarte rensede radicchioer ved, og dryp med citronsaft. Lad det simre ved svag varme i 10 min. under låg.
  • Smag til med honning, citronsaft, salt og peber, og vend med speltkerner.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background