Boller i karry med æble og sort quinoa
Er du også helt tosset med boller i karry? Vi har byttet de hvide ris ud med sort quinoa, så retten bliver lidt sundere. Men bare rolig, smagen er stadig lige så god! Velbekomme.
Er du også helt tosset med boller i karry? Vi har byttet de hvide ris ud med sort quinoa, så retten bliver lidt sundere. Men bare rolig, smagen er stadig lige så god! Velbekomme.
Kog quinoaen efter emballagens anvisning.
Rør kødet med revet løg, 4 tsk. karry, timian, salt og peber. Form små kødboller med en teske, og kom dem i en gryde med kogende vand. Vandet skal ikke bulderkoge, men være lige ved kogepunktet. Bollerne kommer op til overfladen, når de er færdige.
Kog grøntsagsbouillonen op med 2 dl mælk og 4 tsk. karry. Pisk de sidste 2 dl mælk med mel, og jævn saucen.
Skær æblerne i tern, kom dem i saucen, og lad den simre et par min. Smag til med salt, peber og evt. lidt mere timian.
Anret kødbollerne med sauce, quinoa og evt. rød skovsyre.
TIP! Kog en større mængde quinoa, og opbevar den på køl i 2-3 dage eller i fryseren. Så sparer du tid en anden dag.