Torsk på søde kartoffel-chips

45 minutter
252 kcal

Få masser af protein med bagt torsk på en bund af søde kartoffel-chips, de søde kartofler indeholder desuden næsten tre gange så meget protein som almindelige kartofler.

I FORM-kuren fatburner special

Torsk på søde kartoffel-chips

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 100 g sød kartoffel (batat)
  • 100 g gul bede/rødbede
  • 250 g torskefilet
  • 1 agurk
  • ½ grøn chili
  • 2 kvist mynte
  • 2 lime
  • 2 pak. brøndkarse
  • 2 æg
  • 2 tsk. lys eddike

Sådan laver du torsk med søde kartofler

  • Skræl den søde kartoffel og gule bede. Snit dem i ultrafine skiver, og læg dem på bagepapir.

  • Bag dem i 15 minutter på 170 grader og tag dem ud.

  • Skru op til 200 grader og bag fisken i 12 minutter. I de sidste 5 minutter stilles batat og bede ind i ovnen igen.

  • Skær agurken i lange “krøller”, skær chili helt fint, nip mynten, og vend i limesaft. Krydr med havsalt og friskkværnet peber.

  • Skyl og tør brøndkarsen.

  • Sæt en gryde vand i kog. Når vandet koger, kommes lidt salt og eddike i.

  • Pisk kraftigt i gryden, og lav en hvirvel. Når hvirvlen aftager lidt i styrke, lægges ægget direkte fra skallen ned i vandet i 3 minutter.

  • Tag ægget op med en hulske.

  • Anret det hele på en tallerken.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background