Torsk på søde kartoffel-chips

45 minutter
252 kcal

Få masser af protein med bagt torsk på en bund af søde kartoffel-chips, de søde kartofler indeholder desuden næsten tre gange så meget protein som almindelige kartofler.

I FORM-kuren fatburner special

Torsk på søde kartoffel-chips

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 100 g sød kartoffel (batat)
  • 100 g gul bede/rødbede
  • 250 g torskefilet
  • 1 agurk
  • ½ grøn chili
  • 2 kvist mynte
  • 2 lime
  • 2 pak. brøndkarse
  • 2 æg
  • 2 tsk. lys eddike

Sådan laver du torsk med søde kartofler

  • Skræl den søde kartoffel og gule bede. Snit dem i ultrafine skiver, og læg dem på bagepapir.

  • Bag dem i 15 minutter på 170 grader og tag dem ud.

  • Skru op til 200 grader og bag fisken i 12 minutter. I de sidste 5 minutter stilles batat og bede ind i ovnen igen.

  • Skær agurken i lange “krøller”, skær chili helt fint, nip mynten, og vend i limesaft. Krydr med havsalt og friskkværnet peber.

  • Skyl og tør brøndkarsen.

  • Sæt en gryde vand i kog. Når vandet koger, kommes lidt salt og eddike i.

  • Pisk kraftigt i gryden, og lav en hvirvel. Når hvirvlen aftager lidt i styrke, lægges ægget direkte fra skallen ned i vandet i 3 minutter.

  • Tag ægget op med en hulske.

  • Anret det hele på en tallerken.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background