I FORM-kuren fatburner special

Torsk på søde kartoffel-chips

Få masser af protein med bagt torsk på en bund af søde kartoffel-chips, de søde kartofler indeholder desuden næsten tre gange så meget protein som almindelige kartofler.

23. februar 2015 af Anne Larsen

Bagt torsk

1 person

50 g sød kartoffel (batat)
50 g gul bede/rødbede
125 g torskefilet
½ agurk
¼ grøn chili
1 kvist mynte
1 lime
1 pt. brøndkarse
1 æg
1 tsk. lys eddike


Sådan laver du torsk med søde kartofler

  • Skræl den søde kartoffel og gule bede. Snit dem i ultrafine skiver, og læg dem på bagepapir.
  • Bag dem i 15 minutter på 170 grader og tag dem ud.
  • Skru op til 200 grader og bag fisken i 12 minutter. I de sidste 5 minutter stilles batat og bede ind i ovnen igen.
  • Skær agurken i lange “krøller”, skær chili helt fint, nip mynten, og vend i limesaft. Krydr med havsalt og friskkværnet peber.
  • Skyl og tør brøndkarsen.
  • Sæt en gryde vand i kog. Når vandet koger, kommes lidt salt og eddike i.
  • Pisk kraftigt i gryden, og lav en hvirvel. Når hvirvlen aftager lidt i styrke, lægges ægget direkte fra skallen ned i vandet i 3 minutter.
  • Tag ægget op med en hulske.
  • Anret det hele på en tallerken.

Guacamole med grove grøntsager er en af de lækre, sunde opskrifter med kun 250 kalorier fra I FORM Kuren "Fatburner Special"

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: