Så hurtigt får du de sundeste tarme

Tjek I FORMs bestseller om tarmbakterier. De små kræ påvirker dig meget mere, end du aner ...

I FORM udgiver sammen med Politikens forlag bogen TARME I TOPFORM

© iStock

Inde i din tarm bor omkring 100 billioner bakterier. Bakterier, som de seneste år har droppet deres anonyme tilværelse og er trådt frem i rampelyset. Meget tyder nemlig på, at de små kræ styrer både dit taljemål, dit immunforsvar - og sågar dine tanker.

I FORMs journalist Irene Brøndum har sammen med en af verdens førende professorer på området Oluf Borbye Pedersen og opskriftsmageren Majbritt Louring Engell, kreeret en bog, der får din tarm i topform.

Bogen giver dig den ultimative guide til, hvordan du med helt almindelig mad, kan forkæle de bakterier, der arbejder med dig og gøre livet surt for de bakterier, der modarbejder dig.

Fire kvinder har testet kostprincipperne i 14 dage. Resultaterne er fascinerende – og lige til at stjæle. I bogen får du nemlig 60 opskrifter med inspiration til alt fra sund morgenmad til frokost på farten, mættende middagsretter og lette lækkerier.

Resultatet er en stærk tarmslimhinde, der optager flere vitaminer, regulerer dit blodsukker og din vægt og sender feel-good signaler til din hjerne.

Du kan købe bogen TARME I TOPFORM her:

© Mikkel Adsbøll
Newsletter background