Er en juice-kur sund eller ej?

Det lyder tiltalende med nogle udrensende dage på juice-kur, men det er svært at blive klog på, om det er en god idé. Hvad taler for at snuppe en juice-kur?

banan og et glas juice

Hop du roligt på en juice-kur. Du skal dog ikke satse på, at den virker udrensende – de fleste eksperter er ret enige om, at kroppen fint renser sig selv, uden den behøver juice til at klare opgaven.

Det, juice-kuren til gengæld er rigtig god til, er at få luget lidt ud i dårlige kostvaner og kickstarte en sundere livsstil. Når krop og hoved kommer ud af vanetænkningen og bliver frataget nogle af de madvarer, der kan virke stressende på systemet, vil du efter et par dages abstinenser opleve det som befriende at slippe taget i kiksene, kaffen, kagerne, eller hvad der ellers plejer at snige sig ind.

Du kan selvfølgelig også “bare” stoppe med unoderne uden juice, men det virker for nogle at sætte gang i en forandringsproces via en juice-kur.

Er du blevet fristet til at hoppe på en juice-kur, så læs mere her

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background