Er en juice-kur sund eller ej?

Det lyder tiltalende med nogle udrensende dage på juice-kur, men det er svært at blive klog på, om det er en god idé. Hvad taler for at snuppe en juice-kur?

banan og et glas juice

Hop du roligt på en juice-kur. Du skal dog ikke satse på, at den virker udrensende – de fleste eksperter er ret enige om, at kroppen fint renser sig selv, uden den behøver juice til at klare opgaven.

Det, juice-kuren til gengæld er rigtig god til, er at få luget lidt ud i dårlige kostvaner og kickstarte en sundere livsstil. Når krop og hoved kommer ud af vanetænkningen og bliver frataget nogle af de madvarer, der kan virke stressende på systemet, vil du efter et par dages abstinenser opleve det som befriende at slippe taget i kiksene, kaffen, kagerne, eller hvad der ellers plejer at snige sig ind.

Du kan selvfølgelig også “bare” stoppe med unoderne uden juice, men det virker for nogle at sætte gang i en forandringsproces via en juice-kur.

Er du blevet fristet til at hoppe på en juice-kur, så læs mere her

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background