banan og et glas juice

Er en juice-kur sund eller ej?

Det lyder tiltalende med nogle udrensende dage på juice-kur, men det er svært at blive klog på, om det er en god idé. Hvad taler for at snuppe en juice-kur?

29. april 2016

Hop du roligt på en juice-kur. Du skal dog ikke satse på, at den virker udrensende – de fleste eksperter er ret enige om, at kroppen fint renser sig selv, uden den behøver juice til at klare opgaven. 

Det, juice-kuren til gengæld er rigtig god til, er at få luget lidt ud i dårlige kostvaner og kickstarte en sundere livsstil. Når krop og hoved kommer ud af vanetænkningen og bliver frataget nogle af de madvarer, der kan virke stressende på systemet, vil du efter et par dages abstinenser opleve det som befriende at slippe taget i kiksene, kaffen, kagerne, eller hvad der ellers plejer at snige sig ind.

Du kan selvfølgelig også “bare” stoppe med unoderne uden juice, men det virker for nogle at sætte gang i en forandringsproces via en juice-kur.

Er du blevet fristet til at hoppe på en juice-kur, så læs mere her

I FORM anbefaler
Hvad enten du ønsker at tabe dig eller holde en stabil vægt, er I FORM Kostdagbog et ideelt redskab, til at skabe overblik over din kost og holde styr på dit daglige kalorieindtag. 

Prøv I FORM Kostdagbog gratis her

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler