Annonce

Den personlige træners opskrift: Sådan kommer du i topform på tre måneder derhjemme

Har du ikke lige lyst til at skulle ned i træningscentret flere gange om ugen i denne pandemi-tid, så kan du heldigvis også komme i form derhjemme. Se den personlige træners bud på de tre vigtigste indsatsområder her.

”Din krop skal holde hele livet. Så det kan godt betale sig at investere i dig selv.”

Sådan siger den personlige træner Mike Radoor, der selv har brugt de sidste 20 år af sit liv på at specialisere sig i træning, kost og i at coache mennesker mod en sundere tilværelse.

Hans hverdag består i at få alle mulige mennesker med helt forskellige udgangspunkter i topform. Derfor har han også det, vi vil betegne som den perfekte opskrift på, hvordan du kommer i topform, får drømmekroppen og forbedrer din sundhed og energi på tre måneder – og endda helt uden at skulle ned i et træningscenter.

Vi har samlet Mike Radoors bud på de tre vigtigste indsatsområder, hvis du gerne vil i topform på bare tre måneder.

Mike Radoor, 34 år, er online livsstilscoach, personlig træner og bagmanden bag Toobusytobefit. Han deler gavmildt ud af sit fitness-nørderi på Instagram på profilen @toobusytobefit. Derudover er han serieiværksætter (miinto.dk, playbookapp.io) og foredragsholder inden for iværksætteri, mindset og sund livsstil.

1. Tre timers træning om ugen og en kostplan

”I virkeligheden er det jo ret enkelt at skabe resultater. Det kræver kun et træningsprogram og en kostplan, der er tilpasset DIG og din tid. Det hjælper jeg med. Jeg plejer at sige, at 3-4 træninger om ugen á 30-45 minutter er nok. Alle har i gennemsnit 62 fritimer om ugen, når tiden, vi bruger på arbejde og søvn, er fraregnet, og du skal kun finde tre timer til at få drømmekroppen. Så undskyldningen med, at du ikke har tid, den holder faktisk ikke… Udover træning er det afgørende, at du får styr på kalorierne i din mad. Du behøver ikke at undvære noget for at leve sundt. Og du skal hverken sulte eller føle, at du er på diæt. Mine klienter får en kostplan, hvor de spiser det, de plejer og elsker – bare med små justeringer. Hvis du vil skabe resultater med din krop, er det vigtigt, at du lærer hvad og hvornår, du skal spise det, DIN krop har brug for. Så bliver det lettere at holde dig til planen.”

2. Få ændret dine vaner – og hold ved!

”De helt store nøgleord for at komme i topform er vedholdenhed, planlægning og prioritering. Og du skal prioritere din træning lige så højt, som du prioriterer en kaffedate med din veninde! At ændre vaner er noget af det allersværeste, især hvis du synes, der ikke sker noget hurtigt nok. Her handler det om at finde en tro på processen. Det tager tid, men resultaterne skal nok komme, hvis du har tålmodighed og bliver ved."

3. Dokumentér dine fremskridt – det booster motivationen

”Et meget håndgribeligt tip, som kan hjælpe dig med at holde motivationen, er, at du skal tage et før-billede, når du starter. Så skal du træne i mindst fire uger. Det kan alle klare. Mister du motivationen undervejs, kigger du på billedet. De klare fremskridt hjælper dig med at komme op på hesten igen de dage, hvor det føles hårdt og trælst.”

Mia på før- og efter-billederne her har tabt 12 kg på fem måneder via hjemmetræning. Sammen med Toobusytobefit og Mike Radoor fokuserede hun på tre træninger om ugen, varieret kost og enkle retter, hverdagsmad, mere daglig aktivitet såsom at gå, mindset og rutiner, der er skabt med vilje.