12 billeder af frugt, der er lækrere end slik

Det er let at forfalde til søde sager, når man gerne vil hygge lidt. Men hvis en af disse frugtskåle stod foran os, så ville vi hellere have det end slik!

Slik og andre søde sager er altid en let løsning, hvis man er lækkersulten - men det er langt fra den sundeste. Vi har fundet 12 billeder af frugt, der er så lækkert, at vi vil vove at påstå, at du ville række ud efter frugten, hvis begge dele stod foran dig.

Velbekommen!

I FORM anbefaler

Bruger du for meget af din tid i køkkenet? Netop nu kan du få en Cutter & Slicer sammen med 2 nr. af I FORM, og nemt og hurtigt få masser af frugt og grønt indenbords. Se tilbuddet her!

Eksotiske frugter i fine skiver

Både dragefugt og mango dufter langt væk af afslappende rejser og lange dage på stranden - men de smager heldigvis også fantastisk herhjemme.

Frugter i overflod

Vi ville elske at stille dette fad på bordet til gæsterne.

Havregryn 2.0

Hverdagens havregryn bliver en hel del sjovere, når de bliver toppet med lækre bær, frugter og frø.

Isvafler på en ny måde

Isvafler bliver nødt til at indeholde is ... men vi ville ikke blive kede af også at få lækre frugter og bær på toppen.

Havregrød har aldrig set bedre ud

Der findes mange spændende, sunde ting, som man kan pynte sin havregrød med. Dette er dog én af de lækreste, som vi har set.

En sundere hverdag uden ekstra arbejde

Rigtig mange af os elsker både grøntsager og frugt. Alligevel kan det være svært at finde både tid og overskud i hverdagen til at få skåret de sunde snacks ud. Hos I FORM vil vi gerne gøre det nemt for dig at leve sundt, så lige nu får du en Cutter & Slicer sammen med to numre af I FORM for kun kr. 49,- + porto.

Så kan du både nemt og hurtigt skære lækre stykker frugt og grønt ud og opbevare dem i boksen i køleskabet. På den måde har I altid sunde snacks lige ved hånden.

Med Cutter & Slicer kan du skære grøntsager og frugter ud i flotte og mundrette stykker. Cutter & Sliceren kommer med et hav af forskellige blade, der passer til alle former for frugt og grønt. Efter brug kan du blot smide den i opvaskemaskinen, så du slipper for besværlig rengøring.

Morgen-skålen

Hver dag måtte gerne starte med denne morgenmadsskål med forskellige bær, frugt og nødder.

WOW

Et snack-fad behøver ikke være hverken usundt eller besværligt at lave.

Overflødighedshorn af sunde sager

Det er nok de færreste, der ville kunne holde fingrene fra dette fad.

Sommer på en tallerken

Når man ser dette billede er det svært ikke at glæde sig til sommer, sol, fødderne oppe, lækker frugt og frosne bær.

Perfektion i en skål

Vi er rimelig ligeglade med, om denne skål bliver serveret som morgenmad, formiddagssnack eller aften-guf - vi skal bare have den!