Stofskiftedrøn på piller

Lider du af alvorlige vægtproblemer, er det fristende at benytte nogle af markedets slankepiller som et skridt på vejen.

Medicinalindustrien har gennem de seneste par år været i stand til at udvikle flere ret effektive slankepiller, der virker ved enten at øge stofskiftet eller ved at sænke appetitten.

Tab på helt op til 10 % af udgangsvægten er ikke urealistisk. Problemet er blot, at de fleste piller har bivirkninger, der under uheldige omstændigheder er værre end den gene, som pillen bearbejder, og derfor bør du overveje nøje, om du ikke kan opnå positive resultater gennem kostomlægning og motion.

Under alle omstændigheder er det vigtigt, at du får en snak med din læge for at finde ud af, om du reelt kan få gavn af pillerne, eller om bivirkningerne er for skræmmende.

Et skoleeksempel på, hvor galt det kan gå, er de appetit-sænkende, amfetaminholdige medikamenter, der var mægtig populære i 60'erne og 70'erne. De forsvandt stort set fra markedet, da det viste sig, at brugerne blev afhængige af stoffet, samtidig med at mange patienter oplevede heftig hjertebanken og søvnløshed, når de indtog stoffet.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background