Sara, 33 år: "Jeg tænker ikke over det som en kur mere"

Før: 84,2 kg Efter: 77,9 kg Resultat: - 6,3 kg

Sara: "Jeg har været på utallige kure. I FORM-kuren er den eneste, der har udviklet sig til en livsstil for mig!"

Når du ser dig i spejlet nu, hvad er du så mest glad for?

Min talje.

Kan du ellers mærke forskel?

Jeg kan tydeligt mærke forskel, især på mit løb. Jeg er gået fra at løbe 10 km til 17 km, og det havde jeg aldrig troet, jeg kunne. Det har i sig selv givet mig endnu mere blod på tanden til at fortsætte med livsstilen og til at sætte mig nye mål som en halvmaraton senere på året - og så lige 5 kilo mere!

Hvad har været det bedste?

Jeg har været på utallige kure, og I FORM-kuren er den eneste, som har udviklet sig til en livsstil for mig. Jeg tænker ikke over det som en kur mere, men mere, at jeg lever sundt og varieret.

Især i starten var jeg meget sulten, når jeg kom hjem fra arbejde efter en lang cykeltur. Ellers har jeg haft det rigtig godt.

Har du fulgt opskrifterne, eller har du selv talt kalorier?

Jeg har fulgt opskrifterne, især i starten. Efterhånden har jeg lært mig, hvor store portioner jeg må spise, men I FORMs hæfte med 100 250-kaloriersopskrifter har jeg brugt meget og gør det stadig. Det er nemt på en travl dag.

Hvordan har du tacklet arrangementer med mange fristelser?

Det har været svært, især det der med at sige nej til et glas rødvin til maden. Men hvis jeg har vidst, at jeg skulle "noget", har jeg løbet en ekstra lang tur om morgenen, så jeg med god samvittighed kunne snuppe et LILLE stykke dessert!

Hvad har været det sværeste?

Det har været at tilpasse det til hele familien, så jeg ikke har skullet lave flere retter hver dag. Jeg erstatter fx pasta med revet squash og spiser det sammen med mand og børn, der får pasta til.