På disse 3 tidspunkter af dagen snacker du mest

Hver dag omkring klokken 11.01 møder du en af største trusler mod din slankekur. Her vil din trang til tomme kalorier nemlig være størst. Se, hvilke andre tidspunkter, appetitten løber løbsk.

Er du lidt lækkersulten? Se hvornår på dagen der er størst fare for at falde i snackfælden.

© Colourbox

Ny undersøgelse viser, at folk, der gerne vil slanke sig, nemt kommer til at spise op mod 750 kalorier uden for måltiderne. Det er næsten halvdelen af det, man normalt spiser på en hel dag, når man er på slankekur.

Hvis du gerne vil tabe dig, så skal du tage dig særligt i agt for nedenstående tre selv-saboterende tidspunkter, viser undersøgelsen. Her bukker flest nemlig under for fristelsen til at falde i.

Kl. 11.01: Sidst på formiddagen er det første kritiske tidspunkt. Der er stadig længe til frokost, men maven knurrer og tankerne kredser om lune croissanter og caffe latte. Undgå at falde i ved at huske at spise en sund og fyldig morgenmad.

Kl 15.14: Krise nummer to kommer som oftest midt på eftermiddagen, når luften er ved at gå af ballonen og arbejdsstressen er på sit højeste. Kom igennem krisen med en kop te, en rask gåtur eller en lille planlagt snack.

Kl. 21.31: Pyyy… endelig færdig med dagens dont, og du kan klaske sammen foran fjernsynet. Så har du nok også lige fortjent en lille treat eller? Hygge og træthed fælder dig sidst på aftenen, så skynd dig at børste tænder, eller gå tidligt i seng i stedet for at gå på jagt i skufferne.

Kilde: Forza Supplements