Annonce nanna-xl.dk

Bliv klædt på til dit vægttab

Når du er i gang med et vægttab, går du helt automatisk igennem et identitetsskift. Det kan være udfordrende, hvorfor det er vigtigt at klæde dig på med selvtillid hele vejen igennem processen.

Der er mange ting i livet, der kan medføre, at vi får en ny identitet. Det sker, når vi flytter, skifter arbejde, stifter familie eller får en ny partner. Men det sker også, når vi taber os. Det er nemlig ikke bare kroppen, der ændrer sig i forbindelse med et vægttab, det er også din selvopfattelse.

Det kan være udfordrende, når tingene forandrer sig. Derfor er det en god idé at passe godt på dig selv hele vejen igennem processen og klæde dig godt på til dit vægttab. Det gælder helt bogstaveligt, for der findes nemlig tøj til alle størrelser. Og du vil føle dig langt mere motiveret til at nå over målstregen med din idealvægt, når du føler dig godt tilpas i din krop – og dit tøj – undervejs.

Værdsæt din krop som den er nu

Uanset om der er 30, 20 eller 10 kilo til din ønskevægt, er det vigtigt, at du værdsætter din krop, som den er nu. Det indebærer blandt andet, at tøjet i dit klædeskab passer din nuværende størrelse og sidder, som det skal.

Hvis du har lidt mere fylde end gennemsnittet, kan du med fordel klæde dig derefter. I dag findes der mange fabelagtige muligheder for at shoppe plus size tøj til store kvinder. Det kan du gøre hos NANNA XL, som tilbyder et hav af brands og styles. NANNA XL tilbyder både deres eget tøjmærke og andre populære plus size mærker som Zizzi og Cassiopeia.

Der er flere fordele ved at værdsætte din krop på alle stadier af vægttabets rejse. Det er nemlig langt nemmere at tabe dig, når du har et kærligt blik på dig selv og ønsker det bedste for din krop og dit sind. Desuden er det også en mere behagelig proces.

Stå frem med selvtillid – i alle størrelser

Du skal ikke gemme dig, fordi der ikke står det tal på vægten, som du kunne ønske dig. Tværtimod kan du øve dig i at stå frem med selvtillid i den størrelse, du har netop nu. Sandheden er nemlig, at hvis du ikke elsker din krop, som den er nu, vil du også have svært ved det, når den er mindre. Det handler om mindset, ikke om vægt.

Derfor er der god grund til at fylde klædeskabet med tøj, der giver dig selvtillid, power og motivation. Tøj, der giver dig lyst til at gå ud i verden og sparke r... Ikke mindst i forbindelse med din træning.

Når der skal shoppes, kan du kigge efter tøj til store kvinder der fremhæver dine former frem for at skjule dem. Det er essentielt at finde den rigtige pasform, så tøjet sidder, som om det er syet til dig. Du kan også være modig og vælge stærke farver og mønstre, der får dig til at stå frem i gadebilledet.

Hvis du har fyldige former, vil tøj til store kvinder sidde lige i skabet. Faktisk kan det være lidt af en øjenåbner at shoppe plus size tøj for første gang – for tøjet passer faktisk. Det er en oplevelse, der giver selvtillid og mod på vægttabet.