Annonce for hjemmetraeningsudstyr.dk

Dette udstyr kan du ikke undvære til hjemmefitness

At træne derhjemme, kan spare dig både tid og penge. Derfor vælger flere og flere også at bygge deres eget home gym, frem for at tage i træningscenteret. En effektiv træning i hjemmet, kræver dog det rette hjemmetræningsudstyr.

Har du et ønske om at kunne klare din træning derhjemme, så du undgår at besøge et fitnesscenter, kræver det, at du indkøber udstyr til formålet. Med det udstyr, du præsenteres for i denne artikel, er du sikret at kunne træne hele kroppen og dermed opnå gode forudsætninger for at opbygge din drømmekrop.

Leder du efter nyt udstyr til din aktive livsstil, så find det bedste træningsudstyr til hjemmet hos hjemmetraeningudstyr.dk.

Justerbare håndvægte

Du kan komme rigtig langt med håndvægte, da de kan bruges til mange øvelser. Derfor er det også noget af det første, du bør købe, hvis du vil træne hjemme. Har du et sæt håndvægte, vil du nemlig kunne træne stort set alle muskler i kroppen.

I og med, at de færreste har plads til at have et stort udvalg af håndvægte liggende, er der andre løsninger, der er bedre. Den bedste løsning er at vælge justerbare håndvægte, da disse kan indstilles til forskellige belastninger, hvorfor du kan op- og nedjustere efter behov.

Pull up bar til dørkarm

Skal du kunne træne hjemme, rådes du også til at købe en såkaldt pull up bar. Det er et redskab, du kan bruge til flere øvelser, men fælles for de fleste er, at de styrker ryg, arme og bryst. Da det er vigtige muskelgrupper, er det et redskab, som alle bør have derhjemme.

Støder du på en pull up bar i et fitnesscenter, er den som regel monteret på væggen. Er den ikke det, vil den være integreret i en større maskine. Da de færreste ønsker en sådan løsning derhjemme, bør du se dig om efter en pull up bar, der kan monteres på dørkarmen.

En behagelig træningsmåtte

Når du træner hjemme, er det også oplagt at udnytte din egen kropsvægt. En stor del af de øvelser, hvor du bruger din egen kropsvægt som belastning, bliver udført på gulvet. Det kan derfor være ubehageligt at udføre dem, hvis du skal ligge på gulvet. Heldigvis er en træningsmåtte løsningen på dette problem.

En anden fordel ved en træningsmåtte er, at du ikke glider på gulvet. Skal du f.eks. lave mavebøjninger, kan du ende med at glide på gulvet, når du sveder. Bruger du en træningsmåtte, kan du undgå dette, men den kan også bruges, hvis du f.eks. vil dyrke yoga.

Kettlebells

Kettlebells er et godt alternativ til håndvægte. Hovedparten af de øvelser, du normalt ville bruge håndvægte til, kan også udføres med kettlebells. Omvendt er der dog en række øvelser, som du vil have lettere ved at udføre, hvis du bruger kettlebells.

Hvis du vil lave øvelser såsom swings og high rep snatches, er det ikke håndvægte, du skal købe. Til sådanne øvelser vil du derimod være bedre tjent med at bruge kettlebells. Det er dog vigtigt at slå fast, at det kan blive relativt dyrt, hvis du vil købe kettlebells med forskellige vægt.

Træningselastikker

Mange bliver overraskede, når de finder ud af, hvor mange øvelser de kan bruge træningselastikker til. Køber du et sæt med flere elastikker med varierende sværhedsgrad, vil det blot betyde, at du kan bruge dem til endnu flere formål.

F.eks. kan du bruge dem til at øge modstanden, når du laver armstrækkere ved at lade den løbe over ryggen. Du vil også kunne lave klassiske øvelser som biceps curl og seated row med disse elastikker. Faktisk er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for deres formål.

Ab wheel

Et Ab wheel er et enkelt og effektivt redskab, der kan fås til en god pris. Det er et perfekt redskab til din mavetræning, men det kan også bruges til at styrke flere af overkroppens muskler. Det giver ikke en komplet træning af hele kroppen, men det rammer meget bredt.

Derfor bør det også være en integreret del af din træning derhjemme.

Maskine til cardiotræning

Har du et ønske om at træne i eget hjem, bør du overveje, hvad du primært ønsker at træne. Dette skyldes, at der vil være forskel på, hvad du skal købe, alt afhængigt af om du ønsker at styrke- eller konditionstræne.

Er det primært konditionstræning (cardio), der har din interesse, anbefales det at investere i en maskine til dette formål. Dem findes der mange af, men de mest populære er hhv. motionscykel, løbebånd og romaskine.

Især en romaskine er et populært valg blandt de personer, der har et ønske om at træne hjemme. Årsagen til dette er, at den ikke blot er god til træning af din kondition. Bruger du en romaskine med rette teknik, vil den nemlig også styrke en stor del af kroppens muskler.