Sådan genkender du løbere, når de ikke løber

Det er nemt at spotte en løber – også selvom de ikke er ude på en løbetur. Du kan bare se efter et af disse tegn.

To mænd i jakkesæt og en kvinde med løbesko

SPOT EN LØBER Du skal bare kigge efter en af disse 10 ting!

Det er nemt at spotte en løber - også når de ikke løber. Du skal bare kigge efter et af disse tegn:

Løbere går altid med et GPS-ur, der koster det samme som en lille bil. Og så bipper det hver gang, de har taget 10.000 skridt, bevæget sig 12 etager, cyklet, hoppet, slået vejrmøller eller opnået et af de mange andre mål, de skal klare hver dag.

Når løbere handler i supermarkedet, kalder de ikke maden for ord som kylling, pasta eller laks. I stedet hedder det protein, kulhydrat og sundt fedt. ”Undskyld, men er det her fritgående protein? Og er det økologisk?”

Løbere har altid noget, der skal strækkes ud, og de bruger enhver lejlighed til at gøre det. Derfor kan du altid se dem trække i en kropsdel eller vride sig i en mærkelige vinkel, mens de venter ved kaffeautomaten, i køen i kantinen eller når de taler med andre.

De kommer med kække kommentarer til kolleger, der venter på elevatoren. ”Hej! Jeg vil bare lige sige, at trappen virker igen! Hahaha!”

De går altid rundt med en flaske vand, som de konstant tager små slurke af.

Om sommeren har de altid de mærkeligste tanlines. For eksempel har de en hvid stribe om håndleddet, hvor gps-uret har siddet (og sikkert stadig sidder). Og så er deres knæ altid mørkebrune, mens deres skinneben og lår er kridhvide, fordi de altid har kompressionsstrømper og tights på, når de er ude i solen.

Hvis der kommer en udsendelse i tv om Nike og Pegasus, bliver de meget overraskede, hvis den handler om græske myter og ikke et af verdens største sportsmærker og deres mest populære løbesko.

Hvis du siger til dem, at du er øm i hælen, bliver de helt hvide i ansigtet og råber ”Fasciitis Plantaris!”, før du kan nå at sige, at du er kommet til at træde på noget af ungernes LEGO i weekenden.

De går i tøj fra mærker, som almindelige mennesker aldrig har hørt om og ikke aner, hvordan man udtaler – som for eksempel Inov-8, Kari Traa eller Arc’teryx.