Annonce for cbb.dk

Få nyt mobilabonnement, og stream når du træner

En af måderne, du kan styrke din træningsmotivation på, er ved at streame på din mobil, mens du træner. Hvis du alligevel har din mobil med dig i fitnesscentret, har du adgang til en bred vifte af streamingtjenester, som kan gøre din træning bare en anelse sjovere.

Faktisk tilbyder flere og flere mobilselskaber, at du kan tilkøbe adgang til streamingtjenester gennem dit mobilabonnement. Fordelene ved det kan du blive klogere på her.

Optimér din træning med streaming

Træning er vigtigt for både krop og sjæl, men du kender sikkert alt til, at det kan være svært at holde motivationen oppe. En god måde at holde dig motiveret på er dog at have noget spændende at se på eller lytte til, mens du træner. Det kan nemlig gøre det en anelse lettere at komme igennem dit træningspas – uanset om du står på løbebåndet eller løfter vægte.

Hvis dit mobilforbrug minder om de fleste andre danskeres, så har du sikkert din mobil på dig hele tiden. Også i fitnesscentret. Derfor har du adgang til en bred vifte af streamingtjenester, som kan gøre din træning en anelse sjovere. At høre dit yndlingsalbum, streame din foretrukne podcast eller se din favoritserie kan distrahere dig fra det hårde arbejde og gøre det lettere for dig at komme igennem. Og så kan du også slå to fluer med et smæk.

Få adgang til streamingtjenester gennem dit mobilabonnement

Streaming af både musik, film og serier er populært, og flere og flere mobilselskaber tilbyder nu også, at du kan tilkøbe adgang til streamingtjenester gennem dit mobilabonnement. Du har helt sikkert et mobilabonnement i forvejen, og hvis du alligevel betaler for en række streamingtjenester ved siden af, så kan det være en god idé at samle alt ét sted og få et mobilabonnement med streamingtjenester – eksempelvis med CBB MIX.

Har du svært ved at vælge mellem de forskellige streamingtjenester? Med CBB MIX behøver du dog ikke at vælge. Du bestemmer nemlig selv, hvilke tjenester du gerne vil have adgang til. Det betyder, at du eksempelvis kan se dine yndlingsprogrammer på TV 2 Play, binge dine favoritserier på Viaplay, lytte til de allerbedste podcast på podimo og se gode film på HBO Max. Og det er ikke kun, når du træner, du kan få gavn af de mange streamingtjenester. Du kan bruge dem, når du vil og hvor du vil. Og det smarte er, at det er fleksibelt. Hvis du får lyst til at afprøve en ny streamingtjeneste, kan du derfor let tilpasse dit abonnement løbende.

Find et selskab, der samler mobil og streaming

At holde styr på både et mobilabonnement og en række forskellige streamingtjenester kan være en udfordring. Men med et mobilabonnement, hvor adgang til streamingtjenester er inkluderet, kan du samle det hele ét sted.

Med CBB MIX får du:

  • Mixe streaming og kun betale for de tjenester, du har brug for
  • Vælge et mobilabonnement, der passer til dig
  • Tilpasse dit abonnement løbende, hvis dit behov ændrer sig