Annonce for NEMADVOKAT.DK

3 tips til at springe ud som personlig træner

Er du passioneret omkring træning, er det oplagt at overveje at give passionen videre til andre. Det kan du gøre som personlig træner, enten i et center eller som selvstændig. Men hvordan kommer du lige i gang? Her er 3 tips.

MAND OG KVINDE DER TRÆNER

Der er ikke noget som motion og bevægelse, der kan skabe ro i krop og sind. Når man først har opdaget dette lille mirakel, kan man få lyst til at viderebringe budskabet - måske endda på en professionel basis.
Ikke desto mindre kræver det stor styrke og udholdenhed at starte op som personlig træner. De egenskaber kender du heldigvis fra dine egne træningsrutiner. Alligevel kan det være hjælpsomt med et par tips eller tre til at komme i gang.

1. Registrer dit varemærke

Vælger du at gå den selvstændige vej, er det vigtigt at tænke på branding og markedsføring - heriblandt at registrere dit varemærke. Det kan du gøre med hjælp fra en advokat, som har juraen i orden, og kender de forskellige led i processen.
Du kan få en gratis forundersøgelse hos NEMADVOKAT, som foretager hele proceduren digitalt. Forundersøgelsen kan vise, om dit brand er unikt og ledigt på markedet, eller om du risikerer at krænke en konkurrents rettigheder.

Derfor skal dit varemærket registreres:

  • Navnet, sloganet og logoet er vigtige dele af din branding. Disse ting skal være unikke, så du står frem på markedet.
  • Det kan du opnå med en varemærkeregistrering, der sikrer, at dit brand forbliver unikt.
  • Uden en varemærkeregistrering risikerer du, at konkurrenter “kopierer” din identitet. Det kan vildlede kunderne, så de ender med at vælge en anden personlig træner.
  • Hvis konkurrenter forsøger at stjæle din brandidentitet, har du retten på din side.

2. Sæt tid af og spar tid hvor du kan

Uanset om du vælger at gå selvstændig eller arbejde i et center, skal du forvente, at det tager tid og kræfter at starte op som personlig træner. Det er bestemt ikke ualmindeligt at bruge et halvt års intensivt arbejde på at etablere sig. Du skal altså være villig til at sætte god tid af til projektet, og være klar på at dedikere dig 100%.
Fordi det tager tid at starte op, er det også en god idé at spare tid, hvor du kan. Det kan du gøre på mange forskellige måder, både i det store og det små. Skal du eksempelvis bruge et advokatfirma i forbindelse med varemærkeregistrering, eller måske køb af lokaler, kan du med fordel vælge en digital løsning.
På den måde behøver du ikke bruge tid eller penge på at transportere dig til advokatens kontor. Du kan nemlig foretage hele proceduren via en digital platform hjemme fra stuen eller træningscentret. Eksempelvis arbejder NEMADVOKAT som digitale advokater ved hjælp af platformen, NEMBLIK.

3. Følg dine rollemodellers vej til succes

Det er en god idé at udse dig nogle rollemodeller inden for personlig træning. Ved at researche på deres historie – og måske endda sparre med dem – kan du finde ud af, hvordan de er kommet dertil, hvor de er i dag. Du kan med fordel følge din rollemodels skabelon. Du vil sandsynligvis opdage, at den også indeholder udfordringer og svære perioder. Det er nemlig helt normalt.