Annonce for Billige-teste.dk

Øg dine chancer for at blive gravid med ægløsningstests

Stjernerne skal på mange måder stå helt rigtigt, for at du kan blive grad - i overført betydning, selvfølgelig. I virkeligheden handler det blandt andet om at vide, præcis hvornår du har ægløsning og dermed størst chancer for at blive gravid.

Kvinde, der sidder med graviditetstest

Det er langt fra alle, der bruger ægløsningstests, når de forsøger at blive gravide. Ikke desto mindre kan det optimere chancerne betydeligt, hvorfor det er gavnligt i det mindste at kende til de smarte tests. Der er nemlig ingen, der siger, at din ægløsning falder de gængse 12-14 dage før menstruationen, eller at du har mærkbare symptomer.

Din ægløsning følger ikke nødvendigvis kalenderen

En ægløsningstest kan hjælpe dig med at afgøre, hvornår du har ægløsning, og dermed hvornår du er mest frugtbar. Forsøger du at blive gravid, er det nemlig værd at notere sig, at du kun er frugtbar i en relativt kort periode i løbet af hver cyklus.

Derfor er det en god idé at gøre, hvad man kan for at “ramme rigtigt”. Det bliver en hel del nemmere med en test. Et positivt resultat fortæller dig, at ægløsningen er lige på trapperne, og de næste 2-3 dage har du således de bedste chancer for at blive gravid.

For nogle er det overraskende, hvornår de faktisk har ægløsning. For de fleste falder den 12-14 dage inden menstruationen, men for nogle falder den altså også før eller efter disse (små) to uger. Det er således ikke alle, der kan benytte sig af den såkaldte “kalendermetode”, som foreskriver, at din ægløsning falder 12-14 dage inden din menstruation.

Du kan altså kun bruge kalendermetoden, hvis du har en helt regelmæssig menstruation. Men ikke engang her kan du være helt sikker på, at den virker. En test til ægløsning kan imidlertid hjælpe dig til at finde ud af, om ægløsningen faktisk er på vej.

Kender du symptomerne på ægløsning?

Det er ikke alle, der kender - eller for den sags skyld kan mærke - symptomerne på ægløsning. Nogle bemærker, at de får ømme bryster, mavesmerter, mere udflåd og en øget kropstemperatur. Det kan være tegn på ægløsning, og på at der snart skal sættes ind for at blive gravid.

Men som sagt er det langt fra alle, der mærker disse symptomer. Her kan det være en stor hjælp at bruge en ægløsningstest, der kan afgøre sagen. På den måde sikrer du dig, at du ikke går og opdigter forskellige symptomer. Det kan man nemlig godt komme til, når man går og mærker efter.

Der er mange ting, der er uvisse i processen med at blive gravid. Det kan være både stressende og forvirrende. Derfor kan det være rart at have så mange facts som muligt, hvorfor tests til ægløsning kan være en god investering.

De kan eliminere nogle af bekymringerne om, hvorvidt man nu også prøver på det rigtige tidspunkt. Men først og fremmest optimerer ægløsningstests selvfølgelig chancerne for at blive gravid, hvilket er dét, de fleste ønsker sig.