Lær at tyde dine drømme

Har du undret dig over, hvad dine drømme betyder? Få de mest almindelige drømmetydninger her, og bliv klogere på dine drømme.

Kvinde svæver på himlen

Jeg bliver forfulgt

Du prøver at undgå en konfrontation eller arbejdsopgave, som er vigtig, men også ubehagelig eller svær. Drømmen kan også betyde, at du ikke vil se tingene i øjnene, men forsøger at tie et problem ihjel.

Jeg falder

Det er udtryk for at tabe kontrollen, fx at du er ved at miste grebet om dit arbejde eller privatliv. Det kan også betyde, at du føler dig usikker og utilstrækkelig, eller at du er på afveje og styrer mod store problemer.

Jeg flyver

Når du flyver, har du gjort det umulige, og derfor er intet længere umuligt for dig. Drømme om at flyve symboliserer total frihed og kontrol over situationen, men de kan også være et udtryk for, at du trænger til at flygte fra hverdagens problemer.

Jeg bliver slået ihjel

Drømme om egen død kan være et “wake-up call” om, at du må gøre noget snart for at forhindre noget ubehageligt. Det kan også være symbolsk og repræsentere en del af dit liv, der forsvinder efter en omvæltning som fx en skilsmisse eller et nyt job.

Jeg er utro

Det behøver ikke at have noget med partneren at gøre, men kan betyde, at du har svigtet dine egne idealer og er gået på kompromis med dig selv. Drømmen kan også pege på noget, du savner hos din partner – hvis du er utro med din chef, ønsker du måske, at partneren er mere handlekraftig.

Jeg er nøgen

Går du nøgen gennem hovedgaden, kan det være udtryk for en sårbarhed og angst for, at folk ser dig, som du i virkeligheden er. Men det kan også betyde, at du har brug for opmærksomhed og gerne vil stå i rampelyset.