Annonce for Nage.dk

4 ting du skal vide om laserbehandling

Kvinde, der laver en behandling

Som livet passerer, er det de færreste af os, der går igennem uden nogen synlige tegn på ældning. Synlige tegn kan blandt andet være ar, solskader eller rynker – blot for at nævne nogle, og bag dem kan der være alverdens af historier fra vores liv. Men det er ikke alle, der ønsker et tydeligt ar eller rynker, og der kan sådanne ting sætte en stopper for vores mentale og sociale velvære. Heldigvis er der en behandling til dig, der ikke ønsker synlige ar, rynker eller solskader på din hud – og det er laserbehandling.

Det skal du vide om laserbehandling

Går du selv med tanker om, at du ønsker et gammelt ar eller solskade fjernet? Eller måske du har lagt mærke til rynker i ansigtet, der bliver dybere og dybere, og nu ønsker du dem væk? Så læs med her, når vi svarer på 5 af de oftest stillede spørgsmål.

Hvem kan benytte sig af en laserbehandling?

Laserbehandling til solskader, nærmere betegnet som fraktioneret CO2-laser, er en behandling, der egner sig specielt godt til dig, der har tydelige og dybe rynker, en skadet hud efter for mange timer i solen de sidste mange år, eller hvis du har ar efter f.eks. akne. Laserbehandling med CO2-laser bruges primært i ansigtet eller på hals, bryst og hænder.

Hvordan foregår en laserbehandling?

En fraktioneret CO2-laser behandling giver din hud en overfladisk fornyelse og bidrager blandt andet til en dybere stimulation af bindevævsdannelsen. Den kombination hjælper til at minimere og reducere din rynker – og samtidig opstramme din hud. Kort sagt, så hjælper behandlingen med at reducere ujævnheder, så du får en mere ensartet hudstruktur.

Vær opmærksom på, at du efter en laserbehandling skal beskytte dig selv mod solen i op til tre måneder.

Hvad er priserne på en fraktioneret CO2-laser?

Priserne på en laserbehandling med CO2-laser varierer meget. Ønsker du en laserbehandling med CO2, kan en behandling af kun ansigt og hals ende på 13.000 DKK. Desuden er disse priser vejledende og kan variere, alt efter hvor du ønsker det gjort.

Gør det ondt at få en laserbehandling?

Det er forskelligt fra person til person, hvor ondt man synes, at det gør. Inden din behandling vil du blive smurt med lokalbedøvende crem på området, hvor behandlingen skal ske. Udover det vil du også få smertestillende tabletter, så du under behandlingen kun kan mærke en let brænden på din hud.