Taktikmøde med din partner

I er to om selve akten, så du må tage din partner med i forberedelsen.

Hvis du har en fast partner, er det stadig en god idé at lave "før konkurrence"-træning. Men hvis han eller hun er lige så indstillet på et festfyrværkeri i sengen som dig, så skal han/hun inddrages i det mentale forspil.

Det vil sige, at der skal holdes taktikmøde. Fortæl din partner om dit mentale forspil (ikke nødvendigvis om din drømmeelsker) og gerne i detaljer. Derefter fortæller din partner om sin før konkurrence-træning. Skulle der være ting, som ikke stemmer overens, er det nu, I skal korrigere og tune ind.

Og så skal han/hun naturligvis også have vasket tavlen ren inden det store slag, så han/hun heller ikke risikerer at komme ud for pludselige forstyrrelser.

Det kan også være en god mental forberedelse at aftale, hvem der kører løbet denne aften, og hvem der kan glæde sig til et par sjove overraskelser. Når du fortæller din partner om indholdet i din mentale forberedelse, så forklar også på et tidspunkt, at det næste i forløbet skal han/hun ikke vide.

Det skal være en overraskelse, når det virkelig går løs. Det vil være pirrende at se frem til.

En interessant detalje ved denne mentale forberedelse kan blive, at samtalen om forspillet er så seksuelt stimulerende, at I simpelt hen ikke kan vente. I kan så nyde denne tyvstart og betragte den som "live-træning" til den rigtige konkurrence.

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background