Ta' stilling!

Send den gode gamle missionær på pension, og prøv noget nyt. Intet kan sætte gang i sex-livet som en ny stilling. Hvor længe har I egentlig stillet jer tilfredse med de samme to varianter? Her kan du se en række anderledes stillinger samt en vurdering af, om de er besværet værd. Lad os bare afsløre, at det er de alle.

LIGGESTOLEN

Stillingsbeskrivelse:

Han ligger på ryggen. Hun ligger på siden med kroppen i modsat retning og glider langsomt ind på erektionen.

Sværhedsgrad (på en skala fra 1 til 10): 5
Nydelse: 7

Du vil blive forbavset over, hvor godt jeres kroppe passer sammen i denne stilling. Man skulle ikke tro, at den er særlig intim, men du vil opleve en god, tæt forbindelse, og din partner vil have tilstrækkelig bevægelsesfrihed til at kærtegne din krop.

Udbytte:

Penis bliver automatisk bøjet nedefter i denne stilling. Det giver en stimulation af toppen af hovedet, som sikkert er ny for manden.
En lille advarsel: Nogle erektioner, især hos yngre fyre, vil ikke være fleksible nok til at tillade denne variation. Man skal aldrig med magt tvinge sin penis i en unaturlig retning.

RYGDÆKNINGEN

Stillingsbeskrivelse:

Hun ligger på maven med hofterne hævet en smule, gerne støttet af en pude. Han trænger ind i hendes vagina bagfra.

Sværhedsgrad: 4
Nydelse: 8

Denne stilling er en af de bedste måder at stimulere g-punktet på. Vinklen gør, at manden præcis vil ramme det meget følsomme punkt, der skulle befinde sig nogle centimeter inde i den øvre skedevæg, op mod maven.

Fordi hendes bagdel forhindrer den dybe indtrængen, vil penis ikke passere g-punktet.

Men bliv ikke skuffet, hvis det ikke lykkes at lokalisere det sagnomspundne punkt. Nogle kvinder har det, andre ikke. Under alle omstændigheder er Rygdækningen en god stilling, der også stimulerer klitoris.

Samtidig er jeres hoveder tæt på hinanden, med hvad deraf følger af kys og kærlige ord. Manden kan slikke og nusse kvinden i nakken og på den øverste del af rygsøjlen - noget, mange kvinder finder ophidsende.

Manden kan eventuelt presse hånden ind under hendes mave og kærtegne klitoris. Den dobbelte stimulation ude- og indefra samtidig vil med sikkerhed kvinden til at glemme sit eget navn -men ikke hans!

Udbytte for manden:

Hvis kvinden holder benene samlet, vil hun have et godt greb om mandens penis, som mere end rigeligt kompenserer for den manglende dybgang.

EDDERKOPPEN

Stillingsbeskrivelse:

Manden sidder lænet lidt tilbage på sengen, mens kvinden skræver ind over ham.

Sværhedsgrad: 3
Nydelse: 7

Denne stilling er meget velegnet til rolige rokkende bevægelser. Det er slet ikke så dumt, for mange kvinder finder det traditionelle vedholdende pumperi trættende. I stedet foretrækker mange simpelt hen at blive fyldt ud, mens de selv eller deres partner kærtegner klitoris. Her er Edderkoppen perfekt.

For virkelig at få denne stilling til at rykke kan I tage hinanden i hænderne og læne jer tilbage, så I kun er forbundet ved kønsorganerne og hænderne. Når I så vrikker frem og tilbage, vil I opleve en nær kontakt både fysisk og følelsesmæssigt.

Udbytte:

Da der ikke er så megen bevægelse og kun begrænset stimulation af penishovedet, vil manden sandsynligvis være i stand til at holde længere end ellers i denne stilling.

DET VARME SÆDE

Stillingsbeskrivelse:

Manden sidder på sengen med ryggen mod muren, evt med en pude i lænden. Hun placerer fødderne på mandens skuldre, hvorefter hun glider ned på hans erektion. Hænderne støtter hun enten på hans ben eller på sengen.

Sværhedsgrad: 5
Nydelse: 6

Da manden holder hele kvindens vægt, er det op til hende at levere bevægelsen. Det kan hun især gøre ved at skubbe sig op og ned med armene. Det kan godt være lidt vanskeligt i starten.

Men når først kvinden er vant til det, er det en stilling, der tillader virkelig dyb indtrængen. Den ikke kun føles fantastisk, men ser også sådan ud. Begge parter har nemlig en virkelig god udsigt til begivenhederne. Samtidig har manden begge hænder fri til at nusse hendes klitoris eller lave andet håndarbejde.

Udbytte:

Hun gør hele arbejdet, så manden kan læne sig tilbage og nyde showet.

RYTTERSKEN

Stillingsbeskrivelse:

Manden ligger med skuldrene på kanten af sengen og fødderne på gulvet med knæene bøjet i en ret vinkel. Kvinden skræver hen over manden med benene på gulvet.

Sværhedsgrad: 6
Nydelse: 10

Kvinden kan kontrollere vinkel, hastighed, dybde og rytme i stødene. Men fordi hun selv bærer sin vægt, er hun også helt fri til at bevæge sig.

Ryttersken er det tætteste, man kommer på at dyrke sex i en gynge, uden rent faktisk at sætte et stativ op i soveværelset. Kvinden behøver heller ikke at forlade sig på, at manden kan gætte, hvor hun gerne vil røres - den kan hun klare selv.

En enkelt advarsel: Kvinder har en tendens til at blive bløde i knæene under orgasme, så kære mand: Vær forberedt på at holde lidt ekstra vægt, idet hun når klimaks.

Udbytte: Udsigten overgår alt.

HÆNGEPARTIET

Stillingsbeskrivelse:

Kvinden ligger på ryggen med hovedet og det meste af overkroppen ud over sengekanten. Hun støtter med armene på gulvet, mens manden holder fast i sengekanten.

Sværhedsgrad: 10
Nydelse: 7

Stillingen er kun for kvinder med stærke rygge. Men hvis hun er med på den, strækker hængepartiet hendes kønslæber på en måde, så penis virkelig kan bearbejde hendes klitoris.

Hvis sengen ikke er lav nok, så prøv futonen i gæsteværelset, eller læg et par tykke puder på gulvet. Kvinden skal helst holde den nedre del af ryggen inde på madrassen, så manden kan bevæge sig. Men manden skal være lidt forsigtig, når han støder til. Det er ikke sikkert, hun synes, det er romantisk at få hovedet dunket ned i gulvet.

Udbytte:

Hængepartiet er en ideel stilling, hvis kvinden er højere end manden.