Sexlegetøj, du ikke vidste, du havde

Trænger dit sexliv til fornyelse? Prøv at kigge dig omkring. I virkeligheden kan dit hjem konkurrere med enhver sexshop, det kræver blot lidt fantasi. Her kan du se, hvad du også kan bruge spisebordet, spejlet og Nutellaen til.

Picnickurv

Sådan gør du

Pak en dejlig madkurv, og overrask din udkårne med en erotisk skovtur på en solrig sommerdag. Hent din udkårne på arbejdet, og kør til et kønt og diskret sted, du har udvalgt i forvejen. Hvis det skal være rigtig romantisk, er det en god idé at tage en bog med, som du kan læse højt fra. Prøv for eksempel med et eventyr eller gode gamle Karen Blixen.

Pas på!

Myrer, biller og torne.

Det får du ud af det

Sex og frisk luft passer godt sammen. Det er herligt at ligge nøgne sammen og mærke lyset, luften og græsset.

Den vilde variant

Læg jer et sted, hvor der er en chance for, at I kan blive set.

Lænestol

Sådan gør du

Sæt dig godt til rette overskrævs over din kæreste med front mod ham. Du bevæger sig op og ned ved at støde fra med hænderne på mandens skuldre og stoleryggen, samtidig med at du sætter af med benene på armlænene.

Pas på!

At der ikke kommer pletter på betrækket.

Computer

Sådan gør du
E-mails kan bruges til andet end at rundsende mødeindkaldelser og vittigheder. Varm din kæreste op i løbet af dagen med små søde beskeder. Fortæl, at du savner ham og glæder dig til at holde om ham og røre ved ham.

Det får du ud af det

Forventningens glæde er tit den største, og ved at bruge hele dagen til et elektronisk forspil har du effektivt gødet sengebunden.

Den vilde variant

Lån en anden computer, og udgiv dig for at være en hemmelig beundrer. Husk at slette dine mails bagefter!

Vaskemaskine

Sådan gør du

Du ligger oven på vaskemaskinen - helst med et håndklæde eller to under - mens han står på en stol. Almindelig kogevask er udmærket, men hvis der virkelig skal gang i tingene, anbefaler vi, at I tjekker, hvad centrifugeprogrammet kan.

Pas på!

At manden ikke kommer til at trykke på dørudløseren med knæet, mens maskinen kører.

Det får du ud af det

Vaskemaskinen er en herlig naturlig vibrator. Den er bedre - og ikke mindst sjovere - end en vandseng.

Den vilde variant

Gør det på møntvaskeriet.

Spejl

Sådan gør du

Har I allerede et vægspejl i soveværelset, er det bare et spørgsmål om at omplacere sengen. Ellers må du pille entrespejlet ned og stille det ved siden af sengen. Hvad der skal foregå på madrassen, er helt op til aktørerne selv.

Pas på!

At blive så optaget af at kigge i spejlet, at I helt glemmer hinanden. Du skal hele tiden holde hovedparten af din opmærksomhed på din partner.

Det får du ud af det

Der er noget pornofilmsagtigt over at iagttage sig selv i et spejl. Det er ligesom at være en vindueskigger, hvor det er dig selv, du betragter.

Den vilde variant

Hæng spejlet op i loftet.

Isterninger

Sådan gør du

Overrask ham. Bed ham lukke øjnene og lægge sig ned i sengen. Du har i forvejen sørget for en isterning. Tag isterningen i hånden eller munden, og bevæg dig ned over hendes krop.

Pas på!

Løse isterninger i sengen. Husk et glas til at have dem i.

Det får du ud af det

Jo større kontrasten er mellem to stimulationer, jo kraftigere reagerer sanseapparatet på dem - og det gælder ikke mindst, når der er tale om sanseoplevelser med seksuelle undertoner. Derfor er vekselvirkningen mellem den kolde is og den varme tunge en effektiv erotisk tændsats.

Den vilde variant

Du giver ham et blowjob med en isterning i munden.