Sådan tænder du ham

Få et par tips til, hvordan du tænder ham i sengen.

Mange kvinder tænder på det udtryk, han får i ansigtet, når han er helt vild efter at få fingrene i noget blødt. Og mænd er såmænd også til fals for et par tekniske tricks. Her er et par gode råd fra bogen "Hot sex sådan" af den australske sex-skribent Tracey Cox:

De fleste mænd kan lide at være de udfarende. Det ligger i deres opdragelse, deres maskulinitet. De sætter en ære i at tilfredsstille. Alligevel indeholder mange mænds fantasier scener, hvor de får lov at læne sig tilbage og tage imod. Tving ham til at ligge stille og nyde det, du gør ved ham.

De fleste mænd tænder på oralsex. Stimuler ham ved at slikke hans penis fra top til rod, slik spidsen, og tag ham i munden. Lad være med at suge. Du skal dække dine tænder med dine læber og lade dem omkranse hans penis. Er du bange for at blive kvalt undervejs, så hold hans penisrod i et fast greb. Din hånd vil tjene som bremse, så han ikke kommer til at støde den ned i din hals.

Nogle mænd ser stjerner, hvis man tager deres brystvorter under kærlig behandling. De får rejsning næsten med det samme. Prøv at sutte, nappe og stryge.

Mænd har også et g-punkt, der kan give en orgasme, der er længere og dybere end normalt. Men punktet sidder lidt utilgængeligt - et par centimeter oppe i endetarmen. Kom lidt glidecreme på din finger, og få ham til at ligge på ryggen. Stik blidt fingeren i anus, og mærk op ad endetarmens forreste væg, indtil du finder noget, der føles som en valnød. Vent, til han slapper af, og bevæg din finger med en fast nedadgående bevægelse. En vibrator kan også bruges.