God, bedre, himmelsk sex

Så spring ud i det, brug fantasien i stedet for at brænde inde med lysterne - sex skal være en leg, ikke en rutine.

Kvinde ligger i sengen og smiler

Hent inspiration her:

I Form har talt med fem kvinder og fem mænd, der her giver deres bud på, hvordan almindelig sex bliver til herlig, himmelsk sex.

Kvinders fantasier

Spændende sex er, når min kæreste fortæller en erotisk historie, mens han kæler for mig - eller jeg kæler for mig selv (det tænder han på). Jeg kan godt lide historier om to piger, der har sex. Men jeg går helt kold, hvis han nævner mit eller andres navne. Så bliver det for konkret - det er jo bare fantasier. Og så bliver sex godt, hvis vi har aftalt, at nu er det kun den ene af os, det handler om, så kan vi slappe helt af og bare nyde det.
Tanja, 29 år

Et meget pikant forspil kan gøre sex helt fantastisk: Når han rører ved mig, undgår han brystvorter, klitoris og omegn. Men han kommer meget gerne tæt på. Det bliver ekstra ophidsende, når berøringen sker med andet end fingrene, fx koldt stål eller en fjer. Traditionelt forspil med at rode lidt på brysterne og i skridtet, indtil han synes, han kan tillade sig at stikke den ind, det er ikke det, der tænder mig.
Mia, 38 år

Sex er altid sjovere, når det sker forskellige steder. Den der: Nu er vi gået i seng for at sove, og så kan vi lige ... den er bare for trist. Der skal humor med i sex. Det er fedt med lidt tillidsfuld binden til sengegærdet, hvis begge altså kan grine af det - en splitterravende nøgen person, der ligger afventende og bundet, kan se helt åndssvag ud. Jeg fantaserer om, at der er nogle, der kigger, eller om at gøre det steder, hvor vi risikerer, at nogen kommer forbi. Men det er altså kun en fantasi. Jeg har til gode at teste det i virkeligheden.
Lene, 29 år

Sex bliver vildt pirrende, når han fx ringer og siger: Jeg kommer om en halv time. Og så beordrer mig til at gøre mig klar, fx tage kort kjole og lange støvler på. Eller bare sætte mig i stolen helt nøgen og vente på ham. Jeg kan godt lide, at han bestemmer, hvad jeg skal gøre. Det kan virke lidt ydmygende, men det er enormt spændende. For han har jo en idé med det. Jeg ved aldrig, hvad der skal ske, og det sætter virkelig fantasien i gang hos mig. Når han så kommer, kan han fx beordre mig ind på træningsbænken, og så tager han helt styringen. Engang ringede han en mørk aften og sagde, at jeg skulle gå ned i parken og møde ham. Det var lidt uhyggeligt at stå der helt alene, men vanvittig ophidsende. En anden gang ringede han og sagde, at han ville tage en kammerat med. Da var jeg lidt nervøs, for hvad nu, hvis jeg ikke tændte på ham den anden. Men det gjorde jeg...
Camilla, 24 år

Opvarmning er godt, men ikke bare lidt kissemissen - rigtig opvarmning. Det kan være et hurtigt hyp på køkkenbordet under madlavningen. Altså: Jeg sidder på køkkenbordet, og han står på gulvet. På den måde får han lige taget trykket og kan slappe af. Og jeg får en smagsprøve på en lidt længere akt senere. Så madlavning uden trusser er altid godt. Og så er dominans i den lettere genre fantastisk. Enten udført af ham eller mig.

Mænds fantasier

Overraskelse og forførelse er godt. Fx hvis min kæreste en varm sommerdag "tilfældigt" afslører, at hun ikke har trusser på under sin lette kjole og samtidig diskret begynder at spille lidt op. Eller hun til en fest kommer hen og hvisker til mig, at hun har glemt sine trusser - og det er lidt uheldigt, fordi hun bliver lidt småliderlig af at danse med de mange fyre. Det er noget, som bygger en stemning op, som vi kan bygge videre på. Ikke at vi nødvendigvis skal kaste os over hinanden på stedet, selv om det også kan føre til noget vildt. Men vi kan gå og bygge mere og mere op til heftig sex. Det handler om at bryde vanerne og overraske på en fræk måde.
Martin, 35 år

Det vigtigste er, at pigen viser, at hun er seksuelt bevidst - går i flot undertøj, barberer sine ben og helst trimmer sine kussehår. Hun kan også bare have velplejede negle eller en lækker, markant parfume. Hun skal signalere, at hun er bevidst om at være et sexobjekt, at det er vigtigt for hende, så hun gerne vil ofre meget tid og mange penge på at dyrke at være det. Af og til er det fint, hvis hun er med på nogle julelege som at smøre hinanden ind i olivenolie. Og selvfølgelig ville jeg tænde helt vildt på, at en pige ville være med i en trekant. Men det har jeg ikke prøvet endnu.
Karsten, 34 år

Mit syn på sex har udviklet sig gennem årene. I teen-age-årene handlede det mere om at få så meget som muligt - ikke om hvor godt det var. Nu har jeg været gift i over seks år, og det betyder selvfølgelig, at vi har udviklet en rutine. Og når jeg nu skal tænke på, hvad forskellen er på sex og rigtig god sex, er min første indskydelse: Når rutinen bliver brudt! Det vil sige: Når hun tager initiativet og signalerer: "Jeg vil have dig. Nu! Tag mig!", eller hvis det foregår i dagslys (meget gerne begge dele). Det behøver ikke være udendørs. Men bare det at se og opleve alle facetterne af hendes nydelse gør sex til en større oplevelse. Det er banalt, men det er sandt.
Lars, 31 år

Det fedeste er, når min kæreste tager initiativet, fx kaster sig over mine ædlere dele, mens jeg taler i telefon. Og når hun kommer - det ser fantastisk ud. Andet, der gør sex fantastisk, kan være pirrende bindelege og spontan sex andre steder i huset end i sengen. Jeg kan også gå og lade op ved at fantasere om min kæreste sammen med andre kvinder.
Rasmus, 26 år

Den bedste sex, min kone og jeg har haft, har været uden nogen form for prævention. Når vi har turdet tage chancen for, at der kunne komme et barn ud af det. Så er det, som om det hele er gået op i en højere enhed. Jeg synes, det er en utrolig oplevelse at lægge alle bekymringer, for om det nu er fornuftigt, fra sig og tænke med hjertet. Generelt synes jeg, det handler om stemning. Stemningen har ekstremt stor indflydelse på, hvordan oplevelsen bliver. Det er vel lidt ligesom med mad. Nogle gange kan et simpelt måltid smage bedre end maden på den bedste restaurant.
Ole, 35 år