CAT-stillingen

CAT-stillingen handler ikke om avancerede, indviklede akrobatiske øvelser. Man går ud fra den traditionelle missionærstilling, men hemmeligheden er, at man koordinerer bevægelserne.

Det normale samlejemønster ser ellers sådan ud, at manden fører sin penis hurtigt, hårdt eller langsomt ind i kvindens skede, og at manden tror, at kvinden opfatter det lige så skønt som han. Disse bevægelser betyder imidlertid, at klitoris ikke berøres, hvilket er et problem, fordi der kræves et mere konstant tryk på klitoris, hvis kvinden skal få orgasme.

I CAT-stillingen (The Coital Alignment Technique = Koordinerede samlejebevægelser) stræber både mand og kvinde efter, at deres bækkener skal mødes og næsten ikke skilles igen. Det muliggør en kontinuerlig stimulering af klitoris.

Stillingen udføres, ved at manden lægger sig oven på kvinden præcis som i missionærstillingen, men han skal ikke løfte sig op på albuerne for at bære sin kropsvægt. Hele tyngden skal hvile på kvinden, så parret oplever, at deres kroppe kommer tæt på hinanden.

Mandens bækken skal være oven på kvindens bækken, og skaftet af penis skal presses mod klitoris. Derefter er det vigtigste bevægelserne. Med dette udgangspunkt er det meste klargjort til en god klitorisstimulering. Resten klares, ved at manden og kvinden rytmisk presser sig mod hinanden.

Mandens kropstyngde og vægt gør, at han presser på kvindens hoved og skulderparti, og det er vigtigt for ham at tænke på, at han ikke må glide ned, så han havner neden for kvindens bækken.

Kvindens placering i CAT-stillingen er hele tiden på ryggen. Hun skal holde sine lægge rundt om mandens lår, således at hendes vriste hviler på den tykkeste del af mandens lægge. På den måde indtager penis en position i skeden, hvor den ikke trænger specielt dybt ind, hvilket gør det lettere at opnå klitoriskontakt.

Derefter tager manden over og presser sig mod kvinden. Manden presser kvindens bækken nedad og tilbage, samtidig med at kvinden møder mandens bækken med sin klitoris, så der fremkommer en smule modstand.

Denne tætte kontakt skal ikke ophøre, men fortsætte gennem hele samlejet. Det vigtigste er, at rytmen, bevægelserne og presset skal være ens hele tiden. Man skal altså ikke variere bevægelserne i et hurtigere, mere hidsigt eller langsomt tempo, men presse sig roligt mod hinanden i den rytme, man sammen finder frem til.

Som med alting nyt kræves der tålmodighed, nysgerrighed og udholdenhed samt naturligvis en smule humor, når catstillingen skal indøves.

LÆS OGSÅ: 12 videnskabelige fakta om klitoris