Annonce

Få Line Bauns bedste træningstips til kvinder 50+

Er du også nysgerrig på, hvordan den kendte journalist kan være i sit livs form som 60-årig? Læs med her, hvor hun deler sin opskrift på en sund krop – og det særlige råd, hun minder sig selv om, når det kniber med motivationen.

Oslo Skin Lab, Line Baun

Udover træning og sund kost er kollagenpulver også en fast del af Lines daglige selvplejerutine.

Line Baun har været fysisk aktiv hele sit liv. Men måden, den tidligere tv-vært bruger motion på, har ændret sig med alderen. Hvor det før var ishockey, der fyldte, skræddersyr hun i dag sin træning ud fra, hvad hendes krop har brug for, og hvad der kan holde den sund og stærk på den lange bane. For som hun selv siger:

“Jeg skal kunne bære mine egne indkøbsposer op til tredje sal, når jeg er 85!”

Vi har fået lov til at stille den seje Oslo Skin Lab-ambassadør syv spørgsmål om hendes træningsrutiner – og hvad hun ellers gør i hverdagen for at opnå den helt igennem skønne og sunde udstråling, der gør det svært at tro på, at hun har rundet de 60.

1. Hvad er sundhed lig med for dig?

“Sundhed er alt det gode, jeg gør for min krop og mit helbred. Den mad, jeg spiser, og fysisk aktivitet – hvad enten det er løb, træning eller noget helt tredje. Det er også mental sundhed og et rigt socialt liv.

For mig er sundhed en slags “livsforsikring”. Jeg tror på, at det gode, vi gør for os selv, kommer godt tilbage, og mit mål er at holde mig i form hele vejen til kisten.”

2. Hvad gør du så af gode ting for dig selv?

“Jeg har en masse små rutiner. Eksempelvis gør jeg meget ud af min morgenmad, som ofte står på et blødkogt æg, avocado eller andet grønt, et stykke glutenfrit knækbrød med ost eller laks og et glas koldt vand med saften af en halv presset citron. Og så tager jeg kollagenpulver hver eneste dag for også at holde min hud sund og stærk.

To gange om ugen træner jeg med mine følgere på Instagram, og så lægger jeg som regel også en ekstra træning ind udover det. Jeg har også perioder, hvor jeg træner lidt mindre – men jeg træner altid. Det handler om at prioritere.”

Line Baun

“En flot hud fortæller en historie om, at jeg forsøger at passe på mig selv”, siger Line.

3. Har du altid været glad for at træne og bruge din krop?

“Ja, jeg har trænet hele mit liv. Jeg spillede ishockey, fra jeg var 12, til jeg blev gravid som 33-årig. Jeg elsker især følelsen efter træning. Adrenalinen, dopaminen og glæden over at have gjort det … Så klapper jeg mig selv kærligt på skulderen.

I dag træner jeg for at holde min krop stærk, sund og holdbar. Jeg skal kunne bære mine egne indkøbsposer op til tredje sal, når jeg er 85! Men der ligger også en motivation i at være rollemodel for andre kvinder og inspirere dem til et aktivt liv.”

4. Hvilke øvelser kan du anbefale til kvinder omkring din alder?

“Når kvinder rammer overgangsalderen, sker der en nedbrydning af knogler og muskler. Hjertekarsygdomme er den hyppigste dødsårsag for kvinder over 50. Derfor skal vi lave træning, der styrker knoglerne, opbygger muskler og sætter hjertet på arbejde.

Sjip, løb, hop og boksning er godt for knoglerne, vægttræning og fitness er godt for at opbygge muskler, og løb, intervaltræning, spinning og roning er godt for hjertet. Jeg elsker selv fitness og superset-træning, hvor hele kroppen får kærlige bank.”

5. Et godt tip til kvinder, der vil være bedre til at holde fast i de sunde vaner?

“En coach har lært mig, at aftaler med mig selv og min krop er lige så vigtige som en aftale med mine veninder, chefen, kæresten … Dem ville jeg jo aldrig bare brænde af!”

6. Hvorfor er kollagenpulver også blevet en del af din daglige rutine?

“Huden er vores visitkort, og en flot og velplejet hud fortæller en historie om, at jeg forsøger at passe på mig selv. Som yngre døjede jeg med problemer som rødmen og hævelser, og jeg sætter derfor virkelig pris på gode hudprodukter.

Jeg havde hørt om kollagenpulvers gode effekt gennem nogle af de kvinder, jeg har mødt på mine fitness camps. Jeg blev nysgerrig og købte først en bøtte i Spanien. Det var lidt besværligt. Men så blev jeg spurgt, om jeg ville teste The Solution.”

7. Hvad oplever du, at det giver dig?

“Jeg startede på kollagenpulver fra Oslo Skin Lab for 3,5 år siden, og min hud er blevet synligt bedre. Mine rynker og linjer er blevet færre og mindre, især omkring øjnene. Jeg har løbende fået analyseret min hud af en ekspert, og sidste gang viste det en forbedring på rynkedybde og linjer med hele 78 %. Det er jeg meget taknemmelig over.”

Få 50 % rabat på kollagenpulveret, der holder Lines hud glat

Vil du prøve kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab, som Line starter sine morgener ud med? Som I FORM-læser kan du lige nu få 50 % rabat på første pakke ved brug af koden IFORM50 eller via linket her. Herefter får du 30 % rabat på alle fremtidige pakker.

Du får leveret The Solution™ direkte til døren hver måned, og der er ingen binding. En pakke består af 28 små poser med dagsdoser på 2,5 g – helt uden smag eller lugt.

Oslo Skin Lab Smoothie

Kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab, som Line tager hver morgen, er smagsneutralt og kan derfor nemt blandes op i et glas vand, et glas juice eller en kop kaffe.