Annonce for ohd.dk

Få dit syn i form med en brillefri øjenoperation

Der er mange gode grunde til at ønske sig et sundt og klart syn. For nogle er det vigtigt i forhold til, når de dyrker sport, bilkørsel og for andre er det turen i skoven, der skal stå knivskarpt. En brillefri øjenoperation kan være en mulighed for voksne i en ung såvel som en moden alder.

Det kan være en befrielse at smide brillerne og stadig se soleklart. Pludselig er detaljerne i landskabet helt tydelige, fitness-maskiner står klart og der er heller ikke nogen problemer, når man skal læse inden sengetid. Mange drømmer derfor om brillefrihed og supersyn - en drøm, der kan virkeliggøres med en meget almindelig øjenoperation.

Når du har rundet de 40 og gerne vil smide brillerne

Der er mange ting, man selv kan gøre for at holde sig i form, men når det kommer til synet, er man alligevel begrænset. Naturen går nemlig sin gang, og det betyder, at øjnene bliver dårligere med årene. En brillefri øjenoperation er derfor et populært valg blandt danskere, som har rundet de 40.

Her er det langt fra ualmindeligt, at briller er blevet en del af hverdagen. Imidlertid kan man stadig gå og drømme om at kunne se klart uden at være afhængig af de dyre brilleglas. Med en såkaldt linseoperation kan man opnå brillefrihed nærmest fra den ene dag til den anden.

Linseoperation i trygge omgivelser

Øjnene er dyrebare, og derfor skal du naturligvis være i trygge omgivelser, når du skal have foretaget en linseoperation. Trygheden starter med en forundersøgelse, hvor specialister hjælper dig med at afklare, hvad der vil være det bedste for dit syn.

På Øjenhospitalet Danmark kan du få foretaget en forundersøgelse uden ventetid af fagpersoner. Her kan du få kompetent vejledning ud i synsforbedrende operationer - siden 1985 har de nemlig været førende specialister på området.

Kommer I frem til, at en linseoperation er det rette for dig, kan du finde tryghed i dét faktum, at det er en meget almindelig operationsform. Det gælder både i Danmark og udlandet. Herhjemme udføres der således mere end 50.000 linseoperationer årligt. Det er en ganske sikker operation, og det tager ikke lang tid at udføre.

Erstat de gamle linser med nye velfungerende

En linseoperation erstatter dine naturlige linser med kunstige linser, som får dit syn i form igen. Der findes en række forskellige linser med forskellige egenskaber. Det betyder, at du - i samarbejde med en specialist - kan udvælge dem, der passer til lige præcis dit behov.

Når dine medfødte linser ikke længere fungerer optimalt (eksempelvis på grund af aldring), kan en brillefri øjenoperation forsyne dig med revolutionerende linser. På den måde kan du få tilrettet bygningsfejl, nærsynethed og langsynethed, alderssyn eller gammelmandssyn. Du kan også permanent få fjernet Grå Stær.

Det betyder, at du kan blive helt eller delvist uafhængig af briller såvel som kontaktlinser. De er nemlig ikke nødvendige, når dine nye linser gør dit syn klart og velfungerende igen. Så kan du igen nyde bilturen, skovturen og aftenlæsningen til fulde.