Stegte hyldeblomster med parmaskinke

10 minutter
241,5 kcal

Prøv at stege dine hyldeblomster og servere dem med mozzarella og parmaskinke, som forret eller snack til dine sommergæster.

Sommerens bedste opskrifter.

Stegte hyldeblomster

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

Dej

  • 2 æg
  • 1 nip bagepulver
  • 10 g Skal og saft fra økocitron
  • 1 drys stevia
  • 1 drys vaniljepulver
  • 2 tsk. sesamfrø
  • 3 spsk. rugmel
  • 2 spsk. mælk
  • 1 tsk. kokosolie til stegning
  • 6 klaser hyldeblomster

Tilbehør

  • 2 skiv. parmaskinke (uden fedt)
  • ½ nektarin
  • 4 skiv. frisk mozzarella 13 %
  • Frisk rosmarin

Sådan laver du stegte hyldeblomster

  • Pisk dejen sammen. Den skal være så flydende, at den lige hænger ved klaserne, når du dypper dem.

  • Steg klaserne på panden i lidt olie i 5 min.

  • Server med skinke, nektarin, mozzarella og lidt frisk rosmarin.