Sunde opskrifter Sunde snacks Stegte hyl... Stegte hyldeblomster med parmaskinke 10 minutter 241,5 kcal Prøv at stege dine hyldeblomster og servere dem med mozzarella og parmaskinke, som forret eller snack til dine sommergæster. Af Michelle Kristensen 16. juni 2015 Sommerens bedste opskrifter. Stegte hyldeblomster Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. Dej 2 æg 1 nip bagepulver 10 g Skal og saft fra økocitron 1 drys stevia 1 drys vaniljepulver 2 tsk. sesamfrø 3 spsk. rugmel 2 spsk. mælk 1 tsk. kokosolie til stegning 6 klaser hyldeblomster Tilbehør 2 skiv. parmaskinke (uden fedt) ½ nektarin 4 skiv. frisk mozzarella 13 % Frisk rosmarin Sådan laver du stegte hyldeblomster Pisk dejen sammen. Den skal være så flydende, at den lige hænger ved klaserne, når du dypper dem. Steg klaserne på panden i lidt olie i 5 min. Server med skinke, nektarin, mozzarella og lidt frisk rosmarin.