Sommerens bedste opskrifter.

Stegte hyldeblomster med parmaskinke

Prøv at stege dine hyldeblomster og servere dem med mozzarella og parmaskinke, som forret eller snack til dine sommergæster.

17. juni 2015 af Michelle Kristensen

Stegte hyldeblomster

2 personer

Dej

2 æg
1 knivspids bagepulver
Skal og saft fra ⅛ økocitron
1 drys stevia
1 drys vaniljepulver
2 tsk. sesamfrø
3 spsk. rugmel
2 spsk. mælk
1 tsk. kokosolie til stegning
6-8 klaser hyldeblomster

Tilbehør

2 skiver parmaskinke (uden fedt)
½ nektarin
4 skiver frisk mozzarella 13 %
Frisk rosmarin


Sådan laver du stegte hyldeblomster

  • Pisk dejen sammen. Den skal være så flydende, at den lige hænger ved klaserne, når du dypper dem.
  • Steg klaserne på panden i lidt olie i 5 min.
  • Server med skinke, nektarin, mozzarella og lidt frisk rosmarin.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: