Crispy løgringe

En amerikansk klassiker på en fedtfattigere facon.

9. oktober 2012 af I FORM

1 portion, ca. 100 g, til 3-4 personer

2 løg
½ dl malede hørfrø
½ dl malede solsikkefrø
1 tsk. chilipulver
1 dl olivenolie
4 spsk. vand
Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Skær løgene i ringe på et mandolinjern (eller meget tyndt med en kniv).
  • Bland vand og olie i en skål, og kom løgringene heri.
  • Fisk dem op en ad gangen, og dyp dem i blandingen af malede hørfrø og solsikkekerner, chilipulver, salt og peber.
  • Fordel dem på en bageplade (det er vigtigt, de ikke ligger oven i hinanden!). Bag dem ved 125 grader i 50-60 minutter.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: