Crispy løgringe

75 minutter

En amerikansk klassiker på en fedtfattigere facon.

Crispy løgringe

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 portion, ca. 100 g, til 3-4 personer

  • 4 løg
  • 1 dl malede hørfrø
  • 1 dl malede solsikkefrø
  • 2 tsk. chilipulver
  • 2 dl olivenolie
  • 8 spsk. vand
  • Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Skær løgene i ringe på et mandolinjern (eller meget tyndt med en kniv).
  • Bland vand og olie i en skål, og kom løgringene heri.
  • Fisk dem op en ad gangen, og dyp dem i blandingen af malede hørfrø og solsikkekerner, chilipulver, salt og peber.
  • Fordel dem på en bageplade (det er vigtigt, de ikke ligger oven i hinanden!). Bag dem ved 125 grader i 50-60 minutter.